Tak se zdá, že nadcházející spin-off Johna Wicka jménem Ballerina, ve kterém si hlavní roli zahraje Ana de Armas, bude mít jaksepatří parádní obsazení. Nedávno totiž vyšlo najevo, že ve filmu se objeví i legendární irský herec Gabriel Byrne, který je držitelem Zlatého glóbu za působení v seriálu V odborné péči z roku 2008.

Byrne na sebe poprvé upoutal pozornost, když si zahrál Uthera Pendragona v Excaliburu, filmu, který je povinností pro každého, kdo miluje artušovskou legendu a trilogii Pána prstenů. Posléze se tak objevil ve slavných snímcích jako Millerova křižovatka od bratrů Coenů a Obvyklí podezřelí od Bryana Singera. Těšit se tak na něho můžeme i v chystané Ballerině, ovšem zatím není známo, koho přesně vlastně bude ve snímku hrát. Ovšem kdybychom si měli tipnout, tak role nějakého toho padoucha by k němu ve filmu rozhodně sedla. Producent Basil Iwanyk se o jeho nabrání na palubu vyjádřil následovně:

,,Gabrielova tajemná a záhadná přítomnost obohacovala mnoho filmů po desetiletí. Nikdy si nemůžete být zcela jisti, co si myslí, a to je pro tento svět perfektní.“

Je ale také možné, že Byrne si zahraje otce hlavní hrdinky v podání zmíněné Any de Armas. Ta totiž ztvární profesionální vražedkyni, která se vydá na cestu pomsty poté, co se stane svědkem vraždy svého táty, jehož zabil tajemný muž s tetováním. Už z předešlých informací o filmu víme, že snímek se mimo jiné zaměří na zkoumání její minulosti, tudíž je možné, že se dočkáme nějakých flashbacků z jejího dětství, v nichž byl mohl její otec dostat prostor. Ale uvidíme, co z toho nakonec vyleze.

Taktéž je velice možné, že onen muž s tetováním byl sám John Wick (Keanu Reeves), který se má ve filmu objevit také. Těšit se též můžeme nejenom na návrat Winstona (Ian McShane), vedoucího hotelu The Continental, který slouží jako neutrální území pro všechny zabijáky, ale i Režisérky (Anjelica Huston), hlavu ruské zločinecké organizace Ruska Roma a adoptivní matky Johna Wicka. Nedávno se k projektu připojil také Norman Reedus, hvězda ze seriálu The Walking Dead. Však jsme říkali, že to je parádní obsazení! 

O režii Balleriny se stará Len Wiseman, který film točí podle scénáře od filmařek Emerald Fennell a Shay Hatten.

Stále však není známo, kdy přesně se filmu dočkáme v kinech, ale odpovědi bychom se mohli dočkat někdy krátce po novém roce.