Před více než měsícem odstartovalo v Praze natáčení filmového spin-offu Johna Wicka, který ponese název Ballerina. V hlavní roli se objeví Ana de Armas, která si zahraje po pomstě prahnoucí profesionální vražedkyni. A jak natáčení pokračuje, dostávají se k nám nové informace o tom, kdo všechno se v něm vlastně objeví. Nejčerstvějším nováčkem slavné akční série se stal sympatický Norman Reedus, který se především proslavil za své působení v nedávno ukončeném seriálu The Walking Dead, kde ztvárnil fanoušky milovaného Daryla Dixona. K jeho příchodu do série se vyjádřila také producentka Erica Lee, která pro server Deadline uvedla následující:

,,Jsme velcí fandové Normana, stejně tak jsme přesvědčeni, že fanoušci jsou stejně jako my nadšení, že se připojuje k univerzu Johna Wicka. Pro Ballerínu bude neuvěřitelným přírůstkem."

Zatím však není známo, koho přesně by si měl Reedus ve filmu zahrát, ale doufejme, že se bude jednat o dalšího profíka zabijáka. Ideálně s kuší! 

Nedávno jsme se také dozvěděli několik menších detailů o samotném příběhu. Už nějakou dobu víme, že hlavní hrdinka se vydá na cestu pomsty. Zároveň to ale také bude cesta za odhalováním minulosti. Ballerina si pamatuje, že jako malá byla svědkyní vraždy otce, ale zároveň vůbec netuší, proč si vlastně zasloužil zemřít. Ví jenom to, že jejího tátu zabil kdosi s tetováním.

Že by se jednalo o samotného Johna Wicka? Inu, rozhodně to je možné, protože už nějakou dobu víme, že Keanu Reeves si ve filmu také zahraje. Rozhodně by proto bylo zajímavé postavit tyto dva zabijáky proti sobě. Ale necháme se překvapit, co pro nás scenáristky Emerald Fennell a Shay Hatten vymyslely. 

Ve spin-offu se taktéž objeví Anjelica Huston, která by si měla zopakovat svou roli Režisérky. Jedná se tak o hlavu ruské zločinecké organizace Ruska Roma a adoptivní matku Johna. O režii Balleriny se každopádně stará Len Wiseman, tvůrce upírské filmové série Underworld, čtvrtého dílu Smrtonosné pasti a remaku Total Recallu z roku 2012.

Stále však zatím nevíme, kdy přesně se filmu dočkáme v kinech. Těšit se ale můžeme na čtvrtý díl příběhu Johna Wicka, který vyjde 24. 3. 2024.