Už za několik měsíců začne natáčení dalšího seriálového spin-offu Hry o trůny (2011), který momentálně nese název A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight (Rytíř Sedmi království: Potulný rytíř). Celý projekt vychází z knižní série Příběhy Dunka a Egga, o kterou se taktéž postaral G. R. R. Martin. A nyní konečně známe jméno filmaře, který pro spin-off usedne na režisérskou stoličku.

K projektu je upsaný Harry Bradbeer, který natočil oba dva filmy o Enole Holmesové z let 2020 a 2022, v nichž se v hlavní roli objevila Millie Bobby Brown (Stranger Things). Co se týče seriálového světa, natáčel také pro známé série jako Sugar Rush (2005), Potvora (2016) a Na mušce (2018). Za zmíněnou Potvoru také v roce 2019 získal cenu Emmy. 

Bradbeer je zatím jediný režisér, o kterém víme, že je k seriálovým Příběhům Dunka a Egga upsaný. Je ale možné, že v budoucnu se k němu připojí ještě další filmaři. To bychom se každopádně mohli dozvědět ještě před padnutím první klapky, k čemuž by mělo dojít někdy během června.

Knižní předloha se odehrává skoro století před událostmi Hry o trůny. Primárními postavami se zde stávají ser Duncan Vysoký, mladý, naivní a odvážný rytíř, a jeho malý panoš Aegon „Egg“, kteří se společně vydávají na velkolepou dobrodružnou cestu. První řada, která má být zřejmě šestidílná, by měla zadaptovat události z Potulného rytíře (1998), následovat by pak mohly adaptace Přísežného meče (2003) a Tajemného rytíře (2010).

Seriál povede scenáristka Ira Parker, který psala i pro Rod Draka (2022). Na scénáři se dále podílel i sám G. R. R. Martin. Momentálně se zdá, že HBO hodlá spin-off uvést někdy v druhé polovině roku 2025.