Jedním z největších překvapení minulého roku byla Addamsova rodina, animovaná adaptace stejnojmenných komiksů, televizních pořadů a filmů. Snímek Grega Tiernana a Conrada Vernona vydělal napříč světovým spektrem více než 203 milionů USD, ačkoliv si v řadách diváků i kritiků odnesl spíše průměrná hodnocení.

Nyní americké studio MGM oznámilo, že se pracuje na sequelu této animované adaptace. Snímek The Addams Family 2 se navíc nedávno představil v krátké ukázce, ve které se nejdříve mihnou FesterWednesday, a poté následuje krátký záběr za celou rodinu Addamsových v její ikonické podobě.

Tvůrci oznámili, že se na projektu bude nově podílet herec Bill Hader, stejně tak jako Javon Walton. Hader ztvární zcela novou postavu Cyruse, zatímco Walton nahradí hlas Finna Wolfharda v roli Pugsleyho. Jedná se však o jediné dvě změny, které se v obsazení objeví. Zbytek původní sestavy herců, jež zahrnuje například Charlize Theronovou nebo Oscara Isaaca, se totiž vrací zpět.

Animovaný sequel The Addams Family 2, který se jistě bude držet zaběhlých horovo-komediálních konvencí s fantasy nadsázkou, by se měl dostat na plátna kin na Halloween roku 2021.