V roce 2024 se k nám vrátí fantasy seriály Pán prstenů: Prsteny moci a Rod Draka se svými druhými sezónami. Stále sice nevíme, kdy první zmíněný titul od Amazonu dorazí, ale o úspěšném spin-offu Hry o trůny (2011) už nějaký čas víme, že bude premiérovat v létě.

A nyní vyšlo najevo, že to bude spíše dříve než později. J.B. Perrette, který je šéfem divize Global Streaming and Games pro společnost Warner Bros. Discovery, odhalil, že druhá řada Rodu Draka bude premiérovat už v červnu. Přesné datum stále ještě neznáme, ale mnohé fanoušky jistě potěší, že další nálož ze Západozemí k nim dorazí už jen za několik měsíců. Už je tudíž ideální čas na nějaký ten nový oficiální trailer. 

Před měsícem vyšlo najevo, že druhá sezóna se ještě musela uchýlit k řadě přetáček, které měly původně trvat jen několik týdnů. Server Redanian Intelligence ale nedávno informoval o tom, že nakonec se bude natáčet zřejmě až do půlky března.

Přetáčky by se měly týkat například jisté bitevní scény, ze které by se mohla vyklubat Bitva o Havranův hřad, ta se původně natáčela už v srpnu minulého roku. Opět je ale nutné připomenout, že přetáčky jsou poměrně běžnou věcí jak pro filmy, tak i pro seriály.

Showrunnerem a hlavním scenáristou je i nadále Ryan J. Condal, který seriál původně vedl i s Miguelem Sapochnikem.

Vrátí se nám Emma D'Arcy jako Rhaenyra Targaryen, Matt Smith jako Daemon Targaryen, Olivia Cooke jako Allicent Hightower, Tom Glynn-Carney jako Aegon, Eve Best jako Rhaenys Targaryen, Steve Toussaint jako Lord Corlys Velarion, Fabien Frankel jako Ser Criston Cole, Ewan Mitchell jako Aemond Targaryen, Sonoya Mizuno jako Mysaria a Rhys Ifans jako Ser Otto Hightower.