Filmař a kaskadér David Leitch zcela bezpochyby patří mezi nejznámější režiséry akčních snímků současnosti. Letos nám například představil zábavnou jízdu Bullet Train, ve které se v hlavní roli představil Brad Pitt. Leitch však nelení a už začal usilovně makat na dalších projektech. Jedním z nich bude nadcházející akčňák The Fall Guy, kde zazáří hvězdy jako Ryan Gosling, Aaron Taylor-Johnson a Emily Blunt.

Ale nedávno vyšlo najevo, že filmař si už brousí zuby na další podívanou, tentokrát však v žánru špionážního thrilleru. Ta by měla být v podobě snímku jménem Red Shirt, který už dokonce našel svou (pravděpodobně) hlavní hvězdu. Tou se má stát herec Channing Tatum

O samotném filmu toho zatím moc nevíme, ale jeho námět má původně vycházet z nápadu na další bondovku, který vymyslel Simon Kinberg. Ten se jako producent podílel na tvorbě filmů jako Marťan, Deadpool a mnohých snímcích o X-Menech. Byl to také on, kdo v roce 2019 natočil svůj celovečerní debut X-Men: Dark Phoenix, na který však mnozí fanoušci komiksových mutantů chtějí raději zapomenout.

Red Shirt však naštěstí chystá natočit Leitch, ale samozřejmě až poté, co dokončí výše zmíněný snímek The Fall Guy. Někteří si možná vzpomenou, že Channing Tatum a režisér už spolu jednou spolupracovali. A to právě na akčňáku Bullet Train, kde si herec střihl menší cameo. Tatum se momentálně věnuje propagaci snímku Bez kalhot: Poslední tanec, který do kin vstoupí 9. 2. 2023. 

Na podrobnější informace si tudíž budeme muset počkat, ale rozhodně by bylo zajímavé, kdyby se Leitch pustil do nějaké vážnější podívané. Většina jeho filmů se totiž nese v poměrně odlehčeném duchu, pokud tedy nepočítáme třeba takového Johna Wicka, kde se o otěže režie dělil s Chadem Stahelskim.

Mezi jeho další natočené filmy tak například patří Atomic Blonde: Bez lítosti, Deadpool 2 a Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw. Taktéž byl jeden z producentů uspokojivého a zábavného akčňáku Nikdo z minulého roku s Bobem Odenkirkem v hlavní roli.