Služba HBO Max se nedávno pochlubila s více než dvouminutovým videem, jež se skládalo z krátkých upoutávek na nejrůznější projekty, kterých se dočkáme letos a v roce 2023. To nejlepší si ale nechala až na konec. V samotném závěru se totiž dočkáme krátkého teaseru na seriálovou adaptaci The Last of Us, legendární hry od studia Naughty Dog, ve které se v hlavních rolích objeví Pedro Pascal jako Joel a Bella Ramsey jako Ellie. Na teaser a zbytek upoutávek od HBO Max se můžete podívat výše.

Podle upoutávky se navíc zdá, že seriál bude herní předloze skutečně snad do puntíku věrný. Patrně se opět dočkáme mini hádky mezi oběma hlavními protagonisty na ranči, kde Joel Ellie řekne, že ,,nemá ani ponětí, co to je někoho ztratit", dále se dočkáme sekvence ze srdcervoucího intra s Joelovou dcerou a na krátký okamžik uvidíme i postavu Billa, kterého v seriálu ztvárňuje Nick Offerman. Tak snad se opravdu máme na co těšit. 

Podstatnou roli mají v seriálu taktéž hrát Troy Baker a Ashley Johnson, kteří oběma zmíněným hrdinům propůjčili svůj hlas v herní předloze. Příběh seriálu tak bude sledovat Joela a Ellie při jejich cestě postapokalyptickými Spojenými státy, které jsou zpustošené záhadnou nemocí, jež mění lidi v nebezpečná zombie monstra. Během své cesty se setkají také s mnohými přeživšími, ovšem ne všichni budou mít samozřejmě dobré úmysly.

Showrunnery a hlavními scenáristy seriálu se stali Craig Mazin, tvůrce vynikající HBO série Černobyl, a Neil Druckmann, kreativní ředitel Naughty Dogu a scenárista původní herní předlohy. O režii některých epizod se postarali filmaři jako Kantemir Balagov, Ali Abbasi a Jasmila Žbanić. Celého seriálu o deseti dílech se dočkáme až v roce 2023.

Ale podle samotného Druckmanna se zdá, že to pravé žůžo na nás teprve čeká.

Co se týče zbytku výše uvedeného videa od HBO, služba dále láká na seriály jako The White Lotus, Succession, Titans, Gossip Girl a také Rod Draka, jehož první epizodu si již můžete ode dneška pustit na HBO Max.

Co na upoutávku z The Last of Us říkáte? A zaujal vás ještě jiný seriál?