Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Streamovací platformy ve filmovém a seriálovém světě stále více a více nabývají na významu. Mnohé očekávané tituly už tak nemusí být jen exkluzivitou pro kina, objevit se mohou výhradně na službách jako Netflix nebo Voyo. A pokud chcete někomu udělat radost a dopřát mu kvalitní filmový zážitek z pohodlí domova, skvělou volbou je zakoupení dárkového poukazu od Givery. Na výběr tak máte hned z několika možností.

Samozřejmě nechybí poukaz na starý dobrý Netflix, který před lety uchvátil celý svět. Ten momentálně nabízí pro českou lokalizaci přes 6000 titulů, některé z nich dokonce pocházejí i z našich luhů a hájů. Filmy a seriály budete moci sledovat odkudkoliv a na jakémkoliv zařízení, včetně mobilů.

Poukaz na Netflix lze zakoupit ve dvou možných variantách: 400 Kč a 1000 Kč. Elektronický způsob doručení je zdarma, ovšem pokud budete ochotní si trochu připlatit, můžete využít i poukaz vytištěný za 49 Kč, případně rovnou v luxusním balení za 169 Kč.

Netflix je domovem úspěšných seriálů jako Stranger Things (2016) a Wednesday (2022), na které čekají další řady, tudíž zakoupení poukazu se rozhodně vyplatí! Givery samozřejmě nabízí ještě další možnosti. 

Pokud chcete spíše něco více z české tvorby, můžete zakoupit poukaz na Voyo s mateřskou společností TV Nova. Voyo kromě filmů a seriálů divákům nabízí také celou řadu dokumentů a zábavních pořadů, ke kterým může usednout celá rodina, zklamaní ale nebudou ani fanoušci sportu. Nemluvě také o tom, že nabídka zahrnuje až 2000 stále se obměňujících titulů především české tvorby, ovšem určitě se najdou i díla ze zahraniční produkce. Milovníky českých filmů a seriálů by takovýto dárek jednoznačně potěšil.

Opět si můžete vybrat jeden ze tří výše zmíněných způsobů doručení (elektronicky, vytištěný, luxusní balení). Poukaz bude dostupný v hodnotách 159 Kč na 1 měsíc, 477 Kč na 3 měsíce, 954 Kč na 6 měsíců a 1908 Kč na 1 rok.

A v neposlední řadě je zde také možnost zakoupit dárkový poukaz na službu Prima+, která ve světě českých streamovacích služeb patří mezi relativní nováčky. Jak už může být z názvu zřejmé, služba nabídne nejenom celou řadu známých pořadů televize Prima, ale také bohatý archiv nejrůznějších filmů a seriálů, včetně také exkluzivních sérií, které vznikly pod značkou prima+ ORIGINALS. Na své si přijdou jak dospělí, tak i děti, na které zde čeká mnoho pohádek a animovaných pořadů. Předplatné prima+ PREMIUM vám k tomuhle všemu otevře dveře, to vše navíc bez vyrušování reklamou. Opět také platí, že veškeré tituly lze sledovat kdekoliv a kdykoliv. Takže pokud rádi sledujete pořady jako Prostřeno!, Ano, šéfe! nebo třeba i Vychytávky Ládi Hrušky, tento poukaz od Givery je vyloženě skvělou volbou.

I zde můžete vybrat jeden ze tří výše zmíněných způsobů doručení (elektronicky, vytištěný, luxusní balení). Poukaz bude dostupný v hodnotách 149 Kč na 1 měsíc, 399 Kč na 3 měsíce, 745 Kč na 6 měsíců a 1490 Kč na 1 rok.

Givery ale samozřejmě nabízí i další poukazy, pokud například někdo z vašich blízkých miluje při procházkách nebo domácím úklidu poslouchat audioknihy, určitě zvažte pořízení dárkového poukazu na Audiotéku. Skvělou volbou pro online sledování televize a filmů je také SWEET.TV, případně i SledovaniTV. A pokud chcete udělat radost milovníkovi divadelního světa, můžete mu pořídit dárkový poukaz na Dramox.

A to je jen zlomek toho, co všechno Givery nabízí.