Tak se zdá, že herec a potížista Ezra Miller nakonec přeci jenom pocítí nějaké následky za své nedávné chování na Havaji. Jak už jsme vás ostatně informovali, Miller byl v místním karaoke baru zatčen poté, co opravdu nepatřičně a za hranou obtěžoval ostatní návštěvníky. Zprvu údajně vytrhl z rukou mikrofon ženě, která byla zrovna uprostřed písně, protože ho zpěv rozčiloval, a následně měl také napadnout muže, jenž v baru hrál šipky.

To však není vše. Kauci 500 dolarů za něj měl zaplatit manželský pár, se kterým se Miller nějakou dobu před incidentem stýkal. Herec ale oběma manželům rozhodně neprojevil příliš velkou dávku vděčnosti, spíše naopak. Nějakou dobu po aféře v baru jim údajně herec vletěl do ložnice, kde oběma vyhrožoval zabitím. Přesněji Miller údajně manželovi říkal: ,,Pošlu tě pod zem i s tou tvou cou*ou manželkou.“ Herec následně páru ukradl i několik věcí, včetně ženiny peněženky a pasu. Pár následně ze strachu kvůli hercovi zažádal i o soudní zákaz přiblížení. 

Herec byl problematickým elementem už v minulosti. V roce 2011 byl zatčen za držení drog a výtržnictví, v roce 2020 byl zas natočen na video, v němž škrtil jednu ze svých fanynek, kterou následně povalil na zem. Na video se můžete podívat níže.

Ale nyní se zdá, že studio Warner Bros., pod kterým mají vyjít dva velké filmy, v nichž Miller vystupuje, tedy Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství a sólovka o Flashovi, se konečně rozhodlo jednat. Vyšlo totiž najevo, že Warneři a představitelé z DC měli na konci minulého měsíce mimořádnou schůzi, na které projednávali hercovu budoucnost ve studiu. I přestože ještě údajně není žádné oficiální rozhodnutí, některé zdroje uvádí, že mnozí představitelé se na jedné věci shodují – Pozastavit veškeré budoucí projekty z DCEU, ve kterých by se měl Miller objevit. Opět ale upozorňujeme, že to jsou pouze zvěsti, nic potvrzeného zatím není. 

To by však samozřejmě nemělo platit pro nadcházející snímek o Flashovi, který vyjde do kin 22. 6. 2023. Ovšem otázkou je, co bude potom. I kdyby snímek slavil komerční úspěch, dočkal by se kvůli jednání herce pokračování? To se necháme překvapit. Stejně tak si budeme muset počkat na to, jaké rozhodnutí ohledně budoucnosti herce představitelé z Warner Bros. a DC nakonec učiní.