Za několik měsíců odstartuje na AMC poslední třetina jedenácté řady populárního seriálu The Walking Dead, která bude zároveň také řadou závěrečnou. Ale jelikož významná stanice moc dobře ví, že obrovitánská série o zombících se pro ni stala spolehlivým zlatým dolem, konec celého seriálového univerza to samozřejmě neznamená. Na původní seriál by totiž měla navázat zbrusu nová série, která se zaměří na dobrodružství fanouškovského miláčka Daryla Dixona. (Norman Reedus). Spolu s ním se v seriálu měla objevit také Carol, nicméně její představitelka, tedy Melissa McBride, od celého projektu nakonec vycouvala. Daryl se tak za novým dobrodružstvím vydá sám. Ale kam se vlastně přesně podívá?

Už nějakou dobu víme, že připravovaný seriál se tentokrát ze Spojených států přemístí do Evropy. Přesněji se nám Daryl podívá do zombíky zamořené Franice. Podrobnější informace o samotném ději zatím neznáme, ale zdá se, že Daryl se opět bude muset vypořádávat se svou samotou a pocitem, že nikam nepatří. Dočkat bychom se také měli nových a mnohem nebezpečnějších variant zombíků, kteří mají vazbu na spin-off seriál The Walking Dead: World Beyond. Ale Daryl toho má za sebou už hodně, tak snad si s tím levou zadní poradí. Showrunnerem seriálu se má stát David Zabel, který už vedl seriály jako Betrayal z roku 2013 a Mercy Street z roku 2016. Z velké části se také jako scenárista podílel na slavném seriálu Pohotovost.

Oficiální datum premiéry však zatím ještě neznáme, ale údajně bychom se seriálu mohli dočkat už někdy během roku 2023. V budoucnu se také můžeme těšit na seriál Isle of the Dead, jenž se bude odehrávat v zamořeném New Yorku, hlavními hrdiny by se měli stát Maggie a Negan. A již tento týden, přesněji 14. 8. 2022, bude premiérovat série Tales of The Walking Dead, která nám představí šest příběhů různých přeživších v nehostinném světě chodících mrtvol.