Mezinárodní Comic-Con v San Diegu je v plném proudu. A bylo jasné, že se na něm dočkáme hned několika zbrusu nových trailerů na očekávané filmy a seriály, které k nám v následujících měsících dorazí se vší parádou. Jedním z nich byla i plnohodnotná upoutávka na seriál Pán prstenů: Prsteny moci, na kterou se můžete podívat výše. V té uvidíme zase několik známých věcí, které si můžeme pamatovat z nepřekonatelné filmové trilogie od Petera Jacksona. Mezi ně patří například Palantír, jeden z Vidoucích kamenů, který v traileru použije Galadriel (Morfydd Clark). A na úplném konci se dokonce na chvilku mihne i jeden z nejstrašlivějších Melkorových služebníků, démonický balrog.

Trailer taktéž láká na přítomnost samotného Saurona. Poté, co byl Melkor na konci Prvního věku ve Válce hněvu definitivně poražen, si tento vychytralý Maiar umanul, že se stane novým Temným panem a podmaní si zbylé národy Středozemě. Stále je ale záhadou, kdo přesně ho bude v seriálu hrát. Na odpověď si každopádně budeme muset počkat. Seriál tak mimo jiné bude sledovat „mladou“ Galadriel, která se vydá vyhledat a zničit zbývající stoupence Melkora, co se stále ukrývají ve stínech. Seriál si taktéž posvítí na život elfského kováře Celebrimbora (Charles Edwards), jenž je zodpovědný za ukutí tří elfských Prstenů moci, které nepodléhají Sauronovi. 

Dočkáme se také mladší verze klíčových postav jako Isildur (Maxim Baldry) a půlelf Elrond (Robert Aramayo). Tvůrci celého seriálu jsou Patrick McKay a John D. Payne. V seriálu se tak objeví celá řada herců, například Owain Arthur, Tom Budge, Ismael Cruz Cordova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers a Daniel Weyman.

Premiéra je stanovená na 2. 9. 2022.