Nedávno jsme se konečně dočkali updatu o připravovaném třetím díle Deadpoola. A to setsakramentsky pořádného. Ve videu, které na svém Youtube kanále zveřejnil jeho představitel Ryan Reynolds, vyšlo najevo, že ve trojce uvidíme starého dobrého a milovaného Wolverina, jehož opět ztvární sympaťák Hugh Jackman. A fanoušky to samozřejmě zvedlo ze židle, tudíž rázem si začali pokládat nejrůznější otázky.

Jakou bude ve filmu hrát roli? Ukáže se Wolverine konečně ve svém komiksovém kostýmu? Dočkáme se epického a řádně krvavého boje mezi oběma hrdiny? Dočkáme se opět nějakého odkazu na zpackanou verzi Deadpoola ve filmu X-Men Origins: Wolverine z roku 2009? Inu, na všechny tyto otázky se herci pokusili odpovědět ve videu, které si můžete pustit výše. 

Ale samozřejmě se z něho téměř prd dozvíme, protože Reynolds a Jackman potrolili fanoušky tím, že přes své nadšené povídání nechali hrát píseň Wake Me Up Before You Go-Go od Wham!, tudíž z jejich vyprávění není téměř absolutně nic slyšet.

Ale žádný strach! Od toho tu jsou lidé, kteří umí odezírat ze rtů. Nedávno tak na Twitteru zveřejnil své video uživatel Jomboy, který patří mezi nejznámější internetové odezírače. Jedná se především o tvůrce sportovního obsahu, který se zaměřuje na basketbalová utkání, respektive se vždy snaží odezírat, co říkají hráči, rozhodčí a trenéři. V níže uvedeném videu se tak můžete podívat, co vlastně Reynolds a Jackman (se vší pravděpodobností) říkají. 

Video Jomboye tak odhaluje, že oba herci zcela improvizovaně popisují souboj mezi oběma milovanými regenerujícími se hrdiny… a to je vlastně tak nějak všechno. Ale nemůžeme se tomu divit, protože celé video bylo myšleno především jako fór. Zajímavé ale je, že Jackman v jednom momentě (patrně) řekne „jsme v nejlepších letech." Což naznačuje, že Wolverine evidentně nebude v onom zhoršeném fyzickém stavu, v jakém jsme ho mohli vidět v Loganovi. To také možná potvrzuje Reynoldsovo tvrzení, že Logan je zcela oddělená věc, která s Deadpoolem 3 nebude souviset.

Na souboj mezi Deadpoolem a Wolverinem se samozřejmě moc těšíme. A pokud během něho bude opět hrát Wake Me Up Before You Go-Go, bude to krásná třešnička na dortu!

Oficiální premiéra třetího Deadpoola je stanovená na 6. 9. 2024.