Únos dítěte je noční můrou snad každého rodiče. A přesně o tom bude pojednávat nadcházející horor jménem Černý telefon, ve kterém se Ethan Hawke ujme role hrozivého a sadistického sériového vraha dětí. Studio Universal nám nedávno nadělilo druhý oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Hlavním hrdinou filmu se stane třináctiletý chlapec jménem Finney Shaw (Mason Thames), který jednoho dne narazí na podivného muže, jenž se prezentuje jako kouzelník. Následně však chlapce unese a uvězní v jakémsi zvukotěsném sklepě. Naděje na záchranu jsou proto mizivé. A jak se navíc zdá, jeho únosce to nemá v hlavně vůbec v pořádku. Tudíž pokud vám to krapet připomíná Shyamalanův film Rozpolcený, tak vězte, že nejste sami. 

I když věci nevypadají pro Finneyho vůbec dobře, dočká se nečekané a krapet děsivé pomoci. Skrze odpojený telefon na zdi k němu začnou promlouvat přízraky dětí, které již maskovaný vrahoun ve sklepě zavraždil. Mají tak společný cíl. Zajistit, aby Finneyho nepotkal stejný osud. Problém je však ten, že maskovaný vrah o tajemných schopnostech telefonu moc dobře ví. Je tedy vůbec možné z jeho spárů uniknout? To se necháme překvapit, ale podle traileru je evidentní, že rady zemřelých dětí přeci jenom přinesou ovoce. Jak ale může třináctiletý hoch porazit nebezpečného a dospělého sériového vraha, který navíc úspěšně uniká zákonu? 

Snímek vychází podle povídky od Joea Hilla. O režii filmu se postaral mistr hororového žánru Scott Derrickson, který už divákům nadělil povedené hrůzostrašné filmy jako V moci ďábla, Sinister a Chraň nás od zlého. Scénář sepsal společně se C. Robertem Cargillem, se kterým také pracoval na prvním díle Doctora Strange. Ve filmu se taktéž dočkáme herců jako Madeleine McGrawJeremy DaviesJames Ransone a E. Roger Mitchell.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 6. 2022.