Už za tři týdny bude na Netflixu debutovat zbrusu nový prequelový seriál ze světa Zaklínače, který ponese název Blood Origin. Streamovací platforma se tak nedávno pochlubila dalším oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše. A ten nám toho na rozdíl od svého předchůdce ukáže už o něco více zajímavějších scén.

Jak už nějaký ten pátek víme, Blood Origin se bude odehrávat 1200 let před událostmi Geraltova příběhu, přičemž nám odhalí jak původ prvních Zaklínačů, tak i okolnosti kolem otevření bran mezi paralelními světy, které je známo jako Konjunkce sfér. V rámci toho se tak do světa dostali nejrůznější tvorové. A to nejenom lidé, ale samozřejmě i všelijaké nestvůry. 

Nový trailer tak ukáže elfská království v dobách před zmíněnou událostí, tudíž ještě na vrcholu jejich slávy.

Hlavními hrdiny se stanou Scian (Michelle Yeoh), moudrá elfka, jejímž posláním je vyhledat uzmutý posvátný meč. Dále je zde Éile (Sophia Brown), zkušená bojovnice, která se rozhodla opustit post elitní ochránkyně královny, v rámci čehož dala sbohem i svému vlastnímu klanu. Trio uzavírá Fjall (Laurence O´Fuarain), další schopný válečník, který se potýká nejenom se ztrátou milované osoby, ale také s faktem, že byl ze svého klanu vyhoštěn.

A na konci upoutávky se nám dokonce ukáže starý dobrý bard Marigold (Joey Batey), jenž by měl v seriálů působit jako vypravěč celého příběhu. 

Showrunnerem a jedním z hlavních scenáristů se stal Declan De Barra. Mezi výkonné producenty mimo jiné patří i Lauren Schmidt Hissrich, která vede původní seriál Zaklínače.

Dále se v limitované sérii představí herci jako Lenny Henry, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Mirren Mack a Nathaniel Curtis.

Seriál bude na Netflixu premiérovat 25. 12. 2022.