Studio Sony se pochlubilo zbrusu novým trailerem na komediální akčňák jménem Bullet Train, který si můžete pustit výše. Oproti předešlému traileru se v něm však příliš nových věcí nedočkáme, opět nás čekají nějaké ty akční sekvence z vlaku, které jsou okořeněné humorem. Trailer ale nabídne lepší pohled na postavu Mariu Beetle, kterou ztvární Sandra Bullock. Snímek bude filmovou adaptací stejnojmenné předlohy od autora Kotaro Isaky, ve které se pětice schopných a zkušených zabijáků utká o kufřík plný peněz. A to v poměrně dost nezvyklém prostředí. Téměř celý děj se totiž odehrává v moderním super vlaku, kteří míří z Tokia do města Morioka. Podobně na tom bude i filmová adaptace, ve které se hlavní role ujme Brad Pitt. Ten ztvární pohodářského zabijáka jménem Ladybug. 

Očekávat tak můžeme velkou míru nadsázky a ulítlého humoru, přičemž podle již vydaných trailerů je patrné, že film bude sledovat podobnou zápletku. Snímek musel trochu bojovat se svým uvedením do kin. Původně měl vyjít už v půlce jara, nicméně nakonec byla premiéra odložena na 14. 7. 2022. Následně došlo k dalšímu odkladu, tentokrát na 28. 7. 2022. Minulý měsíc pak přišla zpráva o tom, že snímku se nakonec dočkáme 4. 8. 2022. Ale jak se zdá, s tímto dnem se už snad nijak hýbat nebude. 

Kvalitní akční jízda by nás mohla čekat už jen z toho důvodu, že film zrežíroval David Leitch. Ten je totiž nejenom jedním z režisérů prvního dílu Johna Wicka, ale taktéž se postaral i o druhý díl Deadpoola. Leitch je také známý filmový kaskadér, který sestavoval akční sekvence pro filmy jako 300: Bitva u Thermopyl, TRON: Legacy a Bourneovo ultimátum.

Dále se ve filmu představí Joey King jako Prince, která se tváří jako nevinná školačka, aby zakryla svou psychopatickou náturu. Aaron Taylor-Johnson a Brian Tyree Henry si zahrají zabijácké duo Tangerina a Lemona, které bude pracovat společně. Mezi další herce, kteří se ve filmu objeví, patří i Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Hiroyuki Sanada, Masi Oka a Benito Antonio Martínez Ocasio.

Těšíte se?