S neustále se zrychlujícím tempem rozvoje moderních technologií roste také nabídka možností, jak může divák během sledování pořadu aktivně participovat na vývoji jeho příběhu. Není tomu tak dávno, kdy na Netflixu přistála první část interaktivní série Tvůj souboj s divočinou (v originále You vs. Wild), kde se v hlavní roli ocitá slavný britský survivalista Bear Grylls. Streamovací gigant v uplynulých dnech zveřejnil oficiální trailer na nadcházející třetí díl nesoucí podtitul Neprochladni! (v originále Out Cold), který diváky postaví tváří v tvář ztrátě paměti a pádu letadla. Dokázali byste zachránit pilota a přežít?

„Stihnul jsem vyskočit a letím do těch stromů.“ Dobrodružný příběh krátkého snímku se rozplétá bezprostředně po letecké nehodě, která rekrutuje diváky k tomu, aby pomohli Gryllsovi najít svého přítele a uniknout do bezpečí. Expert na přežití se znovu pohybuje v nehostinném prostředí, jemuž vévodí obrovské skalní stěny, spletité tunely pokryté ledem a hrůzu nahánějící tvorové, a to nejen z noční části zvířecí říše. O tom, kam budou směřovat jeho kroky, rozhodnou ovladače od chytrých televizí.

Pud sebezáchovy hlavního hrdinu nutí obstarat si vodu, jídlo a nouzové přístřeší. Zatímco se stmívá, je zapotřebí rozhodnout se, která z těchto klíčových komodit dostane přednost. Měl by se vydat k nejbližší řece, nebo se z pozůstatků svého padáku pokusit o výrobu stanu? Právě těmito otázkami budou diváci atakováni. Zda se ocitnou v roli strážných andělů nebo občas zatahají za nitky pod rouškou pekelného pokusu o sabotáž, bude záležet na několika málo okamžicích a jednom stisknutí tlačítka.

Čas běží. Dokážete slavného survivalistu bezpečně dostat do cíle? Pětadvacet minut interaktivního snímku Tvůj souboj s divočinou: Neprochladni! odstartuje přesně 14. září 2021, kdy dorazí na kartu Netflixu. Režie zástupce tohoto nepříliš rozšířeného formátu se opět ujímá Ben Simms. V řadách výkonných producentů vedle hlavního protagonistky figurují také Drew Buckley, Liz Schulze, Ben Silverman nebo Howard Owens.