Už za tři měsíce se k marvelovským fanouškům přiřítí zbrusu nový MCU seriál, ve kterém se nám představí další Hulk. Tentokrát však v ženském podání. Očekávaný seriál She-Hulk: Attorney at Law nám konečně nadělil pořádný plnohodnotný trailer, na který se můžete podívat výše. Hlavní hrdinkou se stane Jennifer Walters (Tatiana Maslany), obyčejně neobyčejná právnička se zaměřením na případy týkající se superhrdinů, která je zároveň Hulkovou sestřenicí. Čeká nás tak především komediální příběh, ve kterém se kromě Jennifer alias She-Hulk objeví i originální Hulk opět hraný starým dobrým Markem Ruffalem a záporák Abomination, jehož roli si opět střihne Tim Roth.

I když Abomination měl v loňské marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech rychlé cameo, Roth neměl v MCU hlavní roli od do Neuvěřitelného Hulka z roku 2008. Celá série nám tak nenabídne pouze akční sekvence, ale také se ponoří do osobního života nezadané třicátnice, která chce být jen pouhou neznámou právničkou. Tedy alespoň zatím. A jak je z traileru patrné, její proměna neproběhne bez povšimnutí, přičemž krátce na to začne přitahovat pozornost médií. Bodejť by ne, však tu máme zcela nového superhrdinu! V seriálu se taktéž objeví herečka Jameela Jamil, která si zahraje padoušskou Titanii. Těšit se také můžeme na Wonga, parťáka Doctora Strange, kterého si opět zahraje Benedict Wong. 

Sérii She-Hulk vytváří režisérské duo Kat CoiroAnu Valia. Celý scénář má na starosti Jessica Gao, která taktéž celý seriál vede. Podílela se například na tvorbě sérií jako Silicon Valley, Rick a Morty a Corporate. Dále se v seriálu objeví herci jako Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jon Bass a Renée Elise Goldsberry.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 8. 2022.