Marvel se snaží proti svému úpadku bojovat všemi možnými způsoby. Jeden z nich by mohl zahrnovat i návrat postav, které v MCU už nějaký ten rok nevystupují. Nedávno jsme tu například psali o zvěstech, že Marvel hodlá natočit pravděpodobně filmový projekt, ve kterém by se vrátili všichni původní členové Avengers, tudíž včetně Irona Mana (Robert Downey Jr.). A co si budeme povídat, Iron Man dodnes zůstává pro mnohé fanoušky největším miláčkem, i přestože v MCU univerzu od událostí v Endgame (2019) nevystupuje.

A právě s jeho představitelem, tedy Robertem Downeym Jr., se pojí nejnovější drby, se kterými přišla známá insiderka MyTimeToShineHello. Podle ní totiž herec se svým návratem do MCU souhlasí. Je tedy snad možné, že Downeyho již oslovili producenti od Marvelu, zda by se do onoho případného reunion filmu se starými Avengery vrátil? 

Holt ještě uvidíme, nicméně je třeba znovu zdůraznit, že stále nejde o nic potvrzeného, pořád se jedná o pouhé zvěsti, které se vůbec nemusí naplnit. Pak je tu ale ještě jedna možná varianta hercova návratu, která by mohla být pravděpodobnější.

Minulý rok na podzim výše zmíněná insiderka přišla ze zvěstmi, že Iron Man by se mohl vrátit v chystané velkolepé podívané Avengers: Secret Wars, ve které by proti sobě měli stanout hrdinové a padouši napříč celým marvelovským univerzem. Tehdy insiderka také uvedla, že vrátit by se měla i Tonyho dcera Morgan Stark, ovšem tentokrát už jako dospělá žena, která by měla sehrávat jakousi ,,velkou“ úlohu.

Těžko říct, co vlastně Marvel s hercem chystá. Tedy pokud skutečně vůbec něco chystá. Ale vlastně bychom se tomu nedivili, recenze a tržby mnohých MCU titulů ze čtvrté a páté fáze nebyly bůhvíjak skvělé, přičemž seriály si také nevedou nejlépe. Marvel proto mění strategii, tudíž škrtá, šetří a snaží se přepracovávat určité nadcházející projekty, aby fanouškům více vyhovovaly, příkladem může být momentálně překopávaný Daredevil.

V návratu jedné z nejpopulárnějších postav MCU by proto viděl dobrou příležitost, kterak znovu získat velký zájem ze strany diváků. Necháme se překvapit, zda se k nám nedostanou nějaké pořádné informace a definitivní odpovědi po stávce herců, jejíž konec by už snad mohl být na obzoru.