Před necelými třemi týdny jsme se dočkali vůbec prvního traileru na čtvrtého Thora, který ponese název Láska jako hrom. A i když nám upoutávka představila mnohé lahůdky, pravděpodobně ta nejúžasnější se objevila na samotném konci. Do MCU světa se totiž se vší parádou vrací Thorova láska Jane Foster. Tentokrát však jako Mjölnir třímající Mighty Thor. Režisér Taika Waititi, který natočil i předchozí díl Ragnarok, prohlásil, že Janina role ve filmu bude pro mnohé fanoušky možná zarážející, ale zároveň neskutečně zábavná a úžasná. Režisér taktéž vychvaloval její představitelku, tedy slavnou Natalii Portman, o které prohlásil následující:

,,Je trochu praštěná a má skvělý smysl pro humor. A osobně si nemyslím, že to bylo v prvních filmech dostatečně využito.“

Empire Magazine taktéž nedávno zveřejnil novou fotku z filmu, na které si můžete v plné kráse prohlédnout v kostýmech jak Jane, tak i Thora.

Návrat Jane do Thorova života by měla být jedna z nejzásadnějších dějových linek pro nadcházející díl. Stejně tak bychom se měli dočkat i pořádné dávky akce a ikonického humoru Taika Waititiho. Thor a patrně i Jane by se každopádně měli ve filmu postavit hrozivému padouchovi jménem Gorr the God Butcher, kterého ztvární Christian Bale. Těšit se můžeme na návrat nejenom statečné Valkyrie v podání Tessy Thompson, ale taktéž uvidíme Russella Crowea jako olympského vládce boha Dia. V traileru se na nějaký čas mihne také, ale pořádně prohlédnout jsme si ho ještě nemohli. To by ale snad mohl napravit plnohodnotný oficiální trailer, který by k nám měl dorazit v rámci několika týdnů, možná měsíce. 

Waititi se postaral jak o režii, tak i o scénář, přičemž s ním mu ještě pomáhala Jennifer Kaytin Robinson.

Oficiální premiéra filmu je stanovená na 7. 7. 2022.