Už na konci měsíce nám studio Lionsgate nadělí svůj hvězdně obsazený thriller jménem Paradise Highway, který se zaměří na téma obchodování s lidmi. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na řidičku náklaďáku jménem Sally (Juliette Binoche), jejíž bratr Dennis (Frank Grillo) se nedávno dostal do vězení. Když ho v něm jednoho dne navštíví, požádá ji, aby místo něj vykonala jistou nelegální prácičku. Sally tak očekává, že bude muset na určité místo převést drogy, ale nakonec k jejímu překvapení to místo nich bude dívka jménem Leila (Hala Finley). Sally zprvu nechce Leilu vzít s sebou, ale pokud tak neučiní, její bratr za to ve vězení ponese dost kruté následky. Sally tak nakonec na nebezpečný převoz kývne. 

Leila se však stala obětí obchodování s lidmi, které má na svědomí jistá zločinecká organizace, na níž má vazby Dennis. Právě tu se snaží dopadnou zkušený agent FBI (Morgan Freeman) a jeho mladší parťák (Cameron Monaghan). Stopa je zavede právě na řidiče náklaďáků. Ovšem jak je z traileru patrné, Sally malou Leilu nakonec nikomu nevydá, přičemž se ji místo toho rozhodne odvést na bezpečné místo. To se ale samozřejmě nebude vůbec líbit lidem, kterým měla dívku doručit. A rázem se tak dostane do nebezpečí nejenom ona, ale i její bratr ve vězení. Sally tak pro správnou věc riskuje vše, co je jí v životě drahé. 

O režii filmu se postarala norská filmařka Anna Gutto, která například pracovala na seriálu Vánoce u našich z roku 2019. Paradise Highway bude jejím celovečerním debutem. Dále se ve snímku představí herci jako Tommie Earl Jenkins, Christiane Seidel, Veronica Ferres, Jackie Dallas, Walker Babington a Jim Dougherty.

Oficiální premiéra je stanovená na 29. 7. 2022.