Známý americký stand-up komik Bert Kreischer v jednom ze svých čísel z předešlých let mluvil o tom, kterak si během svého studijního zájezdu do Ruska vysloužil přezdívku The Machine. A jelikož to bylo evidentně jaksepatří divoké, protože zapařil přímo s ruskou mafií, tak se rozhodl, že na to naváže celovečerním filmem, ve kterém si navíc zahraje Star Wars hvězda Mark Hamill. Akční komedie The Machine se tak nedávno pochlubila oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh se tak bude odehrávat 23 let poté, co se Kreischer ze svého velkého dobrodružství v Rusku vrátil. Nyní ale čelí nejenom krizi středního věku, ale frustraci z příchodu jeho otce (Hamill), se kterým si v poslední době moc nerozuměl. To nejhorší ale má teprve přijít. 

Jednoho dne se u něho doma z ničeho nic objeví jakási blonďatá mafiánka s extrémně přehrávaným ruským přízvukem, která pod výhružkou smrti Berta přiměje, aby se vrátil zpátky do Ruska. Spolu s ním se však na východ vydává také jeho otec. Následně vyjde najevo, že Bert patrně během svého vysokoškolského pobytu v Rusku ukradl jakousi vzácnou rodinnou památku, což si místní mafie rozhodně nechce nechat líbit.

Na Berta a jeho otce tak čeká bizarní cesta plná drog, krve, násilí a i jednoho neúmyslného triple killu, který dává jasně najevo, že Bert bude z téměř všech nebezpečných situací vyklouzávat s notnou dávkou štěstí. Ale kdo ví. Pokud začne opět pořádně pařit, aby dělal čest své výše zmíněné přezdívce, objeví v sobě síly, proti kterým si nebudou moct ruští mafiáni ani škrtnout. Podporovat ho v tom bude i jeho otec, se kterým si během onoho bláznivého dobrodružství začne konečně pořádně rozumět. 

O režii filmu se postaral Peter Atencio, který natočil celou řadu slavných skečů komediálního dua Key and Peele. S oběma komiky pracoval také na celovečeráku Keanu - Kočičí gangsterka (2016). O scénář se zas postarali Kevin Biegel a Scotty Landes.

Dále se ve snímku představí herci jako Kevin Biegel, Scotty Landes, Stephanie Kurtzuba, Martyn Ford, Jimmy Tatro, Jess Gabor, Robert Maaser a Mercedes De La Cruz.

Oficiální premiéra je stanovená na 25. 5. 2023.