Flashe má studio Warner Bros. Discovery (ne)úspěšně za sebou. Nyní se může plně zaměřit na propagaci svého dalšího velkofilmu, kterému se v pokladnách snad bude dařit o něco lépe. Už za měsíc dorazí do našich kinosálů komedie Barbie, která bude vyprávět příběh o slavné titulní panence. Do té doby nám Warneři se vší pravděpodobností nadělí ještě nějaký další plnohodnotný trailer, ovšem nedávno se pochlubili krátkým klipem, na který se můžete podívat výše.

Na začátku klipu se dočkáme hlavních dvou hvězd, tedy Margot Robbie a Ryana Goslinga, kteří zvou diváky do kina. Následně nám klip nabídne také nějaké nové scény, které jsme v předchozích upoutávkách ještě neviděli. Naše hrdinská blonďatá Barbie (Robbie) vysvětluje, jak to vlastně v jejich růžovoučkém Barbielandu funguje. V jednu chvíli uvidíme také herečku Kate McKinnon, jež si zahraje jednu z mnoha Barbínek, která v onom kýčovitém světě přebývá. 

Hlavní příběh se ale bude točit kolem Barbie, která se jednoho dne začne cítit nesvá a ztrácet svou „dokonalost“. Proto nastane čas, aby se vydala za dobrodružstvím do reálného světa. Spolu s ní se na cestu vydá také jeden z místních Kenů (Gosling), který se evidentně nemůže dočkat, až bude moct s Barbie trávit více času.

Jakmile si ale obyvatelé opravdového světa začnou uvědomovat, že jim po ulicích kráčí skutečná panenka Barbie z masa a kostí, samozřejmě to našim hrdinům dost zkomplikuje život. Jednou z hlavních postav se také stane ředitel hračkové společnosti Mattel (Will Ferrell), který bude chtít panenku šoupnout zpátky do krabice. 

Režisérkou se stala Greta Gerwig, která stojí za filmy jako Lady Bird (2017) a Malé ženy (2019). Se scénářem jí ještě pomáhal její partner Noah Baumbach, kterému filmový svět vděčí za snímky jako Manželská historie (2019) a Frances Ha (2012).

Ve snímku se taktéž dočkáme hvězd jako Michael Cera, Emma Mackey, America Ferrera, Alexandra Shipp, Ariana Greenblatt, Emerald Fennell, Kingsley Ben-Adir, Sharon Rooney, Anna Cruz Kanye, Ritu Arya, Conor Swindell, Jamie Demetriou, Marisa Abela, Issa Rae, Hari Nef a Ncuti Gatwa.

Oficiální premiéra je stanovená na 20. 7. 2023.