Nové začínající manga sérii Orange jsme v červnu/júni díky vydání prvního dílu věnovali samostatný článek. Pokud nevíte, o co se jedná, Orange je takovým životním příběhem o přátelství, nápravě životních chyb a lásce. Hlavní hrdinkou je zde šestnáctiletá Naho Takamija, které přijde dopis z budoucnosti od její o 10 let staršího já. A díky tomuto dopisu bude moci napravit své životní chyby.

Přečtěte si také: Životní příběh o přátelství, nápravě životních chyb a lásce? To je první díl nové mangy s názvem Orange

První díl si své české fanoušky získal a na Databázi knih se jeho hodnocení pohybuje na hranici 80 %. Uvidíme, jak si povede druhý díl, který přímo navazuje na oblíbený první svazek. Ano, slyšíte dobře, takhle krátce po vydání Orange 1 se dočkáme druhého dílu. Autorkou byla stále Ichigo Takano. A ani vydavatel a překladatel pro českou verzi se stále nemění. Můžeme tedy očekávat výtisk od nakladatelství CREW s českou lokalizací od Anny Křivánkové.

Datum vydání je stanoveno na 25. srpna/augusta 2020. Na dalším odstavci najdete anotaci, která je spíše mířená pro čtenáře předchozího dílu. U sérií je prostě těžké napsat anotaci bez spoilerů z minulých knih. Na závěr ještě zmíníme, že Orange 2 se dá již předobjednat na eshopu nakladatelství CREW s menší slevou a máte zde k dispozici i krátkou ukázku.

„Naho a Kakeru mají konečně chvilku pro sebe a postupně jeden v druhém nalézají stále větší zalíbení. Jenže tajemné dopisy přicházejí stále dál a ať se Naho snaží sebevíc, vypadá to, že budoucnost se jen tak nezmění. Existuje vůbec způsob, jak Kakerua zachránit...?“