O žádnou trefu do černého se nakonec nejedná. Komediální seriál Maggie, který svým dějem částečně přičichával k nadpřirozenu, byl zrušen po pouhé první řadě, jež premiérovala před dvěma měsíci. Jak se zdá, o seriál nebyl na službě příliš velký zájem, přičemž u diváků a kritiků zaznamenal poměrně rozporuplné reakce. Celý seriál měl původně vzniknout pod taktovou stanice AMC, následně byl však přemístěn pod dohled Disneyho, který ho nechal premiérovat na službě Hulu.

Příběh seriálu se zaměřoval na stejnojmennou mladou ženu (Rebecca Rittenhouse), která má mocné věštecké schopnosti v podobě nahlédnutí do budoucnosti jiných lidí. Není proto divu, že o její dar je tak velký zájem, ovšem ne vždy její věštba a vize dotyčného potěší. 

Jednoho dne se ale podívá do budoucnosti mladého muže jménem Ben (David Del Rio). A ke svému šoku zjistí, že je v ní také. A to v nemalé roli. Nejenže Maggie bude za Bena provdaná, ale taktéž by spolu měli mít i děti. A jelikož je Ben cizinec, kterého Maggie vidí poprvé v životě, náležitě ji to zaskočí. Je tu však podivný zádrhel. Ben už v jednom vztahu dávno je. Maggie tak začne zpochybňovat nejenom svou budoucnost, ale i své věštecké schopnosti.

Kritici nejčastěji chválili chytrý humor a dobré herecké obsazení, naopak mnozí z nich zas kritizovali utahanost děje, který jakoby nikam nesměřoval. 

Hlavními scenáristy celého třináctidílného seriálu jsou Justin Adler a Maggie Mull. Dále si v něm zahráli herci jako Nichole Sakura, Angelique Cabral, Leonardo Nam, Ray Ford, Chloe Bridges, Kerri Kenney a Chris Elliott. Celý seriál taktéž vychází podle stejnojmenného krátkého filmu z roku 2019, o který se postaral Tim Curcio.