I přestože Marvel s veškerými svými superhrdinskými seriály začíná šlapat na brzdu, samozřejmě to neznamená jejich úplný konec. Někdy v budoucnu by k nám totiž měla dorazit série o Wonder Manovi, ve které si titulního hrdinu zahraje Yahya Abdul-Mateen II. Nyní už ale také známe pár jmen, které by se měly chopit otěží režie pro jednotlivé epizody.

Jak už od léta minulého roku víme, na vývoj seriálu dohlíží režisér Destin Daniel Cretton jako výkonný producent a Andrew Guest jako hlavní scenárista. Vyšlo ale najevo, že Cretton, který v roce 2021 natočil marvelovku Shang-Chi a legenda o deseti prstenech, si nakonec několik epizod z chystaného seriálu přece jenom zrežíruje. Dále by se k němu měla ještě připojit filmařka Stella Meghie, která natočila romantická dramata jako Všechno úplně všechno (2017) a Fotografie (2020). Taktéž se podílela na režii seriálů jako Grown-ish (2018) a Minx z minulého roku. 

Zatím není známo, kolik epizod přesně Meghie natočí, ale zdá se, že pouze u jedné se nezůstane. To samé by mělo platit i pro Crettona, u kterého je možné, že natočí valnou většinu dílů. Ještě se každopádně necháme překvapit, kdo všechno se k oběma filmařům nakonec připojí.

Co se týče samotného Wonder Mana, který je pod svým skutečným jménem znám jako Simon Williams, tak se jedná o syna průmyslníka Sanforda Williamse, po jehož smrti přebírá kontrolu nad obchodem s municí. Jeho následné úspěchy s firmou Williams Innovations jsou však omezené, protože mu začne silně konkurovat Tony Stark a jeho společnost Stark Industries. Když pak kvůli němu začala Simonova firma krachovat, rozhodl se, že se mu pomstí. Po zasažení experimentálního iontového paprsku se ze Simona stává bytost, jež je tvořená iontovou energií, což mu zároveň propůjčí působivé superschopnosti.

Wonder Man se v komiksových předlohách poprvé objevil v devátém čísle série The Avengers z roku 1964, přičemž za jeho vznikem stojí Stan Lee a kreslíř Don Heck. A i přestože iontový superhrdina zprvu stojí proti Avengerům, později se k nim rozhodně přidat.

Už také nějakou dobu víme, že v seriálu by se měl objevit i Trevor Slattery (Ben Kingsley), jenž se v Iron Manovi 3 vydával za Mandarina. Tak se necháme překvapit, nakolik velkou roli bude vlastně v rozšiřujícím se MCU univerzu nakonec mít. Stále však ještě nevíme, kdy přesně by k nám mohl seriál dorazit.