Na letošním Super Bowlu se mimo jiné objevila i minutová upoutávka na chystanou akční komedii jménem Kaskadér (The Fall Guy), ve které si zahrají hvězdy Ryan Gosling (Barbie) a Emily Blunt (Oppenheimer). Na nejnovější ukázku z akční jízdy od Davida Leitche (Bullet Train) se můžete podívat výše.

Hlavní postavou se stává Colt Seavers (Gosling), zkušený a okouzlující kaskadér, který si od své nebezpečné práce dal na rok pauzu poté, co prodělal vážný úraz. Před kamery ho ale znovu vytáhne Jody Moreno (Blunt), režisérka chystaného akčního filmu, která je zároveň Coltovou bejvalkou. Tom Ryder (Aaron Taylor-Johnson), hlavní hvězda filmu, totiž za záhadných okolností zmizí, což se jedna z producentek (Hannah Waddingham) snaží před médii utajit. Colt se tak už brzy zaplete do nelítostného světa zločinu, který bude nebezpečnější než kterýkoliv jeho kaskadérský kousek. 

Sám David Leitch se kaskadérské práci věnoval také, takže snímek, který bude značně okořeněný humorem, určitě padl do správných rukou. Mezi jeho další známé tituly patři ještě John Wick (2014) a Deadpool 2 (2018). Scénář zpracoval Drew Pearce (Hotel Artemis).

Dále se ve snímku objeví herci jako Teresa Palmer, Lee Majors, Stephanie Hsu, Winston Duke, Ben Knight, Adam Dunn, Robert McFarlane a Beth Champion.

Do našich kin se snímek nakonec podívá až 2. 5. 2024.