S Johnny Deppem se v poslední době spojuje pouze jedno jediné jméno. Amber Heard. Jeho bývalá manželka a herečka, se kterou se slavný představitel Jacka Sparrowa momentálně soudí ve stále probíhajícím a stamilionovém procesu, jenž sledují lidé po celém světě. Depp svou bývalou ženu obvinil za údajné zničení jeho kariéry tím, že zveřejnila článek, jenž se týkal podrobností jejich vztahu. Během procesu Depp mimo jiné také řekl to, že do slavné série Piráti z Karibiku se už nikdy nevrátí. A mnoho fanoušků to samozřejmě náležitě zdrtilo. Ovšem možná pro ně nakonec ještě existuje jistá malá naděje. Ta vychází ze slov, které během rozhovoru pro The Times pronesl slavný producent Jerry Bruckheimer.

Ten totiž tvrdí, že i když se Johnny Depp do připravovaného dílu Pirátů z Karibiku se vší pravděpodobností nevrátí, o jeho budoucnosti ve slavné filmové sérii se bude teprve rozhodovat, v rámci čehož je také možné, že v budoucnu se s hercem bude o jeho účinkování v sérii ještě jednat. Tudíž nic zatím není definitivní. Momentálně jsou v přípravě údajně dva filmy, které sérii doplní. V prvním by měla ztvárnit hlavní roli Margot Robbie, přičemž Bruckheimer sdělil, že pracují na dvou verzích scénáře. Jedna je s herečkou, druhá zas ne. Druhým by měl být reboot, jenž byl původně oznámen už v roce 2019. O ten by se měl postarat Craig Mazin, tvůrce vynikajícího seriálu Černobyl. Bruckheimer potvrdil, že výroba filmu je stále v plánu.

Deppův konec v sérii údajně potvrdilo jeho prohlášení během soudního řízení, kdy vyšetřovatel Ben Rottenborn řekl: „Faktem je, pane Deppe, že kdyby za vámi Disney přišel s 300 miliony dolarů a milionem alpak, nic na světě by vás nepřimělo vrátit se a pracovat s Disney na filmu Piráti z Karibiku? Je to tak?“

Depp na to pak odpověděl: „To je pravda.“

Ani Amber Heard ale žádné skvělé chvíle momentálně neprožívá. Petice o její odstranění z Aquamana 2 má už přes 4 miliony podpisů, což rozhodně není malé číslo. Sama herečka navíc řekla, že její role v pokračování o slavném DC hrdinovi, kterého opět ztvární Jason Momoa, byla oproti předchozímu dílu výrazně omezena. Plnou míru pravdivosti jejích slov se ale dočkáme až po premiéře filmu. Co se týče budoucnosti Johnnyho Deppa v Pirátech z Karibiku, stále zde tudíž ještě existuje jistá naděje, že se do nich slavný herec vrátí jakožto nejslavnější pirátský kapitán. Ale zároveň to ještě rozhodně není jisté. Obzvláště s ohledem na hercovo přihlášení u soudu. Necháme se proto překvapit.