Minulý měsíc zveřejnil Amazon první trailer na francouzský seriál Citadel: Diana, který bude spin-offem amerického a náležitě drahého seriálového akčňáku Citadel (2023). A nyní zde máme upoutávku na další spin-off, se kterým se tentokrát podíváme do Indie. Chystá akční podívaná se dříve jednoduše jmenovala Citadel: India, oficiální název ale nakonec bude znít Citadel: Honey Bunny. Na upoutávku se každopádně můžete podívat výše.

Jde o indickou produkci, takže bychom se vůbec nedivili, kdybychom se dočkali řádně přepálené akční jízdy. O příběhu toho zatím moc nevíme, ani upoutávka toho vlastně moc neodhalí, podle všeho ale zavítáme do 90. let, ve kterých si posvítíme na vznik titulní nezávislé špionážní agentury. Těšit se máme na akční thriller, který bude okořeněný milostným příběhem. V hlavních rolích se představí Samantha Ruth Prabhu jako Honey a Varun Dhawan jako Bunny.

Tvůrci, scenáristy a režiséry se stalo filmařské duo Krishna D.K. a Raj Nidimoru, které vytvořilo indické tituly jako Go Goa Gone (2013), Happy Ending (2014) a A Gentleman (2017).

Dále se v sérii představí herci jako Shruti Seth, Sikandar Kher, Apoorva Arora a mnozí další.

Na službě Prime Video od 7. 11. 2024.