V roce 2015 vyšel další díl z filmové série Mad Max, který tentokrát nesl název Zběsilá cesta. A mnozí fanoušci se shodují na tom, že se jednalo o jeden z nejlepších akčňáků minulého desetiletí. Diváci si především vychvalovali postavu drsné Furiosy, kterou ve snímku ztvárnila charismatická Charlize Theron. Mnozí dokonce prohlašují, že Furiosa byla skutečnou hlavní protagonistkou filmu, přičemž Mad Max Toma Hardyho hrál pouze druhé housle. Na základě její popularity bylo proto před pár lety ohlášeno, že na film vznikne prequel, který se zaměří mladou Furiosu. Připravovaný snímek už nabírá hvězdné posily, ale přednedávnem vyšla ven informace, která se týká přeobsazení jednoho z hlavních herců. 

Jednu z primárních rolí v prequelu, který jednoduše ponese název „Furiosa“, měl ztvárnit Yahya Abdul-Mateen II. Ten se například představil v roli padoucha Black Manty v Aquamanovi, plus v nejnovějším díle nadcházejícího Matrixu si zahraje mladší verzi Morphea. Podle serveru Deadline se ale herec v prequelu nakonec neobjeví. Jeho roli po něm má však převzít britský herec Tom Burke. Důvod hercova přeobsazení údajně tkví v harmonogramu jeho hereckého rozvrhu, který prequel až příliš moc komplikuje. Tudíž se zdá, že herec od projektu odstoupil dobrovolně. I přestože nevíme, co přesně za roli měl Abdul-Mateen ve filmu hrát, muselo to být něco velkého. 

Tom Burke je především seriálový herec, ovšem někteří si ho mohou pamatovat z nejnovějšího filmu Davida Finchera jménem Mank, kde působivě ztvárnil Orsona Wellese. Co se týče samotné Furiosy, tak v ní už se Charlize Theron nedočkáme, místo toho se postavy ujme vycházející hvězda Anya Taylor-Joy, která přednedávnem zazářila v novém filmu Edgara Wrighta Poslední noc v Soho. Produkce má začít někdy během příštího roku, přičemž samotné premiéry se dočkáme až 24. 5. 2024.