Už nějakou dobu víme, že Netflix nám nadělí další animovaný film ze světa Zaklínače, který tentokrát ponese název The Witcher: Sirens of the Deep. A letošní Geeked Week nám konečně nabídl první upoutávku, na kterou se můžete podívat výše.

Na začátku léta jsme psali o tom, že jelikož nahrávací sezení probíhalo během jara a léta minulého roku, byla zde určitá šance, že v roli Geralta ještě uslyšíme Henryho Cavilla. První trailer ale dokazuje, že tomu tak nakonec nebude. Místo něho se ale k Bílému vlkovi vrátil jiný známý hlas.

Pokud patříte mezi fanoušky herních adaptací od studia CD Projekt RED, kterým nevadí Geraltův batmanovský hlas v angličtině, upoutávka na chystaný animovaný snímek by vás mohla potěšit. Bude to totiž právě Doug Cockle, který ve filmu Geraltovi opět propůjčí svůj hlas. 

Snímek se bude odehrávat během událostí první řady netflixovského seriálu, přesněji mezi pátou a šestou epizodou. Kromě Geralta uvidíme také Yennefer a Marigolda, kterým propůjčili hlas herci ze zmíněného seriálu, tedy Anya Chalotra a Joey Batey. Geralt je podle krátkého popisu příběhu najat, aby vyšetřil sérii útoků v přímořské vesnici, následně je ale vtažen do konfliktu mez lidmi a rybolidmi.

Že vám to zní povědomě? Ano, skutečně se zdá, že se dočkáme adaptace jedné z nejlepších knižních povídek Trochu se obětovat, v níž ztvárňuje jednu z primárních rolí také Essi Daven (Očko), půvabná modrooká bardka, které má propůjčit hlas Christina Wren. 

Snímek si opět vzalo pod palec Studio Mir, které pracovalo také na prvním zaklínačovském animovaném snímku s podtitulem Vlčí sen (2021). Jsme každopádně moc zvědaví, co všechno nám ukáže plnohodnotný oficiální trailer, kterého se dočkáme patrně až v příštím roce.

Film bude na Netflixu premiérovat někdy v druhé polovině roku 2024.