Už se vám po světě Šíleného Maxe stýskalo? V tom případě pro vás máme skvělou zprávu, protože už brzy se do něho vrátíme se vší parádou v nadcházejícím snímku Furiosa: Sága Šíleného Maxe. A Warneři nám nadělili nový oficiální trailer, který opět nepřekvapivě přetéká zběsilou postapokalyptickou akcí. Podívat se na něj můžete výše.

Jak už dlouho víme, snímek bude v podstatě prequelem Zběsilé cesty (2015), který se tentokrát zaměří na mladou Furiosu (Anya Taylor-Joy). Ta je po pádu světa unesena ze Zeleného místa mnoha matek, přičemž následně padne do rukou mocného motorkářského gangu vedeného krutým vojevůdcem Dementem (Chris Hemsworth). Jak ale horda projíždí pustinou, narazí na Citadelu, v níž se nachází starý známý padouch Immortan Joe (Lachy Hulme). Oba dva tyrani a vojevůdci se tak pouštějí do ničivé války o nadvládu, během níž bude Furiosa čelit mnoha zkouškám, aby našla cestu domů. 

Režii a scénář si opět vzal pod palec George Miller, otec celé slavné postapokalyptické série. Se scénářem mu pomáhal jeho spolupracovník Nick Lathouris (Šílený Max: Zběsilá cesta).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tom Burke, Nathan Jones, Angus Sampson, Daniel Webber, Goran D. Kleut, Rahel Romahn, CJ. Bloomfield a David Collins.

Oficiální premiéra je stanovená na 23. 5. 2024.