Studio Bat Scream Pictures nám příští měsíc představí teenagerovskou komedii, která ponese název Marvelous and the Black Hole. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou dívku jménem Sammy (Miya Cech), která rozhodně není žádné neviňátko. Puberta s ní totiž začíná opravdu hodně cloumat, ovšem to s sebou přináší zejména negativní následky. Ke svým rodičům se chová velice drze, nerespektuje učitele ve škole a obecně chová k celému svému životu velice hořký vztah. Když ji ale jednoho dne přistihne na školních záchodech kouřit žena jménem Margot (Rhea Perlman), rozhodne se, že se pokusí Sammy pomoci. A to v podstatě doslova za pomocí kouzel a magie. 

Margot je totiž expertka na kouzelnické triky, čímž upoutá pozornost neposedné Sammy. Ta se rázem začne o magii více zajímat, přičemž zároveň se jí i začne zlepšovat nálada. Margot tak doufá, že zasvěcením Sammy do tajů magie dá dívce pár lekcí o životě, přičemž také zažene některé z jejích vnitřních démonů, které částečně vyvolala dívčina disfunkční rodina. Mezi oběma ženami ze zcela jiných generací tak postupně vzniká krásné přátelské pouto. Režisérka Kate Tsnag taktéž uvedla, odkud čerpala inspiraci:

,,Velká část vztahu Margot a Sammy byla inspirována poutem s mým dědečkem. Po rozvodu mých rodičů mě částečně vychovával. V noci vyprávěl příběhy, aby mi pomohl usnout. Dal mi sílu přeměnit svou bolest do něčeho krásného. Ve filmu Margot uděluje stejnou lekci mladé Sammy prostřednictvím kouzelnicích triků.“

Kate Tsang se postarala jak o scénář, tak i o režii. V minulosti patřila například mezi skupinu scénáristů a producentů, kteří byli nominováni na cenu Emmy za oblíbený a známý seriál Steven Universe z roku 2013.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 4. 2022.