Netflix se nedávno pochlubil oficiálním trailerem na svůj nadcházející fantasy seriál jménem The Bastard Son & The Devil Himself, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na šestnáctiletého Nathana (Jay Lycurgo), který se na první pohled zdá být zcela normálním mladíkem, ovšem zdání klame. Jedná se totiž o syna Marcuse Edge, nejnebezpečnějšího a nejkrutějšího černého čaroděje na světě. Ze strachu z toho, že půjde ve stopách svého mocného a obávaného otce, je tak Nathan celé dětství bedlivě sledován. Následně ale přichází na scénu prohnaná Annalise (Nadia Parkes) a charismatický Gabriel (Emilien Vekemans), díky kterým Nathan zjistí, kým vlastně ve skutečnosti je. 

A přišlo to rozhodně v nejlepší okamžik, protože v Nathanovi se začnou postně probouzet magické síly, které zdědil po svém otci, tudíž bude potřebovat dobrý a kvalitní trénink k tomu, aby je uhlídal. To však upoutá pozornost různých čarodějných skupin, které se tak rozhodnou jít Nathanovi po krku. Nathana však čeká ještě jeden nelehký úkol. Do toho všeho totiž musí svého otce najít, jinak ho čeká jistá smrt. Brzy si ale uvědomí, že nelze věřit absolutně nikomu, ani lidem, kteří údajně stojí na jeho straně.

Celý seriál tak bude adaptací knihy Napůl zlý od autorky Sally Green, která vyšla v roce 2014. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou seriálu se stal Joe Barton, který je taktéž zodpovědný za vznik seriálu The Lazarus Project, dále se podílel na tvorbě sérií jako Cuffs, Humans a Giri / Haji.

V seriálu se taktéž představí herci jako Isobel Jesper Jones, Paul Ready, David Gyasi, Kerry Fox, Liz White, Karen Connell, Fehinti Balogun a Misia Butler.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 28. 10. 2022.