Na konci října premiéroval na Netflixu fantasy seriál Parchant s ďáblem v těle, který byl adaptací knihy Napůl zlý od autorky Sally Green. Z prvních trailerů se zdálo, že se bude jednat jen o další nezajímavou blbinu pro mladé, ale recenze měl nakonec seriál poměrně pozitivní. Ovšem pokud patříte mezi diváky, kterým se seriál líbil, máme pro vás špatnou zprávu.

Netflix totiž sérii neobnovil pro druhou řadu, tudíž celý seriál se tak ruší. Potvrdil to i jeho tvůrce Joe Barton na svém Twitteru, který je z toho pochopitelně zklamaný. Zároveň ale také uvedl, že je na seriál velice hrdý, plus chválil všechny lidi, kteří na něm pracovali s ním. Fanouškům se také zároveň omluvil, že už nebude schopný příběh dokončit. 

Samotný děj se zaměřoval na šestnáctiletého Nathana (Jay Lycurgo), který je synem Marcuse Edge, nejnebezpečnějšího a nejkrutějšího černého čaroděje na světě. Ze strachu z toho, že půjde ve stopách svého mocného a obávaného otce, je tak Nathan celé dětství bedlivě sledován. Následně ale přichází na scénu prohnaná Annalise (Nadia Parkes) a charismatický Gabriel (Emilien Vekemans), díky kterým Nathan zjistí, kým vlastně ve skutečnosti je. A jelikož se v něm následně začnou probouzet magické schopnosti, upoutá pozornost různých čarodějných skupin, které se tak rozhodnou jít Nathanovi po krku. Nathana však čeká ještě jeden nelehký úkol. Do toho všeho totiž musí svého otce najít, jinak ho čeká jistá smrt.

Zpráva o zrušení může být poměrně překvapující, protože seriál si v době vydání se sledovaností nevedl vůbec špatně. Ale Netflix je v tomhle ohledu zkrátka nemilosrdný, jakmile nějaký projekt nejede podle jeho představ, čeká na něj zubatá. 

Výše zmíněný Joe Barton, je taktéž zodpovědný za vznik seriálu The Lazarus Project, dále se podílel na tvorbě sérií jako Cuffs, Humans a Giri / Haji.

V seriálu se taktéž představili herci jako Isobel Jesper Jones, Paul Ready, David Gyasi, Kerry Fox, Liz White, Karen Connell, Fehinti Balogun a Misia Butler.