I letos Netflix připravuje svůj podzimní virtuální panel jménem TUDUM, jenž nám představí celou řadu zajímavých projektů, kterých se na slavném streamovacím gigantovi dočkáme. A konečně také víme, v jaký den k události dojde. Panel bude zahájen 24. 9. 2022, přislibuje tak velké množství novinek, upoutávek, dosud neviděných záběrů z různých filmů a seriálů a rozhovorů. Samozřejmě nás panelem budou opět doprovázet různé popkulturní hvězdy, ovšem zatím není známo, o koho přesně půjde. Očekává se ale, že panel bude obsahovat více než 100 seriálů a filmů. Netflix se každopádně pochlubil i menším teaserem, na který se můžete podívat výše. 

Celý panel by měl mít podobný průběh, kterého jsme se dočkali i minulý rok. TUDUM tak bude rozdělený do pěti menších událostí, které by se měly vysílat v rozmezí 24 hodin. Odstartovat by se mělo nejmenovaných seriálem z Koreje (Že by druhá řada Hry na oliheň?), přičemž poté bude následovat obsah Netflixu z Indie. Samozřejmě se také dočkáme představení titulů nejenom ze Spojených států, ale i Evropy, Japonska a Jižní Ameriky. Vzhledem k tomu, že se akce bude streamovat i přes Youtube, sledovat živě ji budete moct i vy.

A jelikož se bude jednat o významnou popkulturní událost, můžete si být jistí, že pro vás na Nerdfixu veškeré důležité informace náležitě zpracujeme do jednotlivých článků. Žádný strach, nenecháme vás ve štychu!

Na jaké nadcházející novinky na Netflixu se nejvíce těšíte?