Jelikož Ezrovi Millerovi patrně hráblo a připojil se k temné stráně Síly, mnozí DC fanoušci požadují, aby byl v roli bleskurychlého superhrdiny Flashe přeobsazen. Mezi populární kandidáty v minulých měsících patřil například Dylan O´Brian, který se především proslavil díky seriálu Teen Wolf z roku 2011. Někteří fanoušci by taktéž v roli filmového Flashe rádi viděli představitele Flashe seriálového, tedy Granta Gustina. Ovšem v posledních dnech se mnozí fanoušci nechali slyšet, že superhrdinskou roli by po Millerovi měl převzít Elliot Page. Dokazuje to i řada twitterových příspěvků, přičemž některé z nich si můžete prohlédnout níže. 

Elliot Page, který byl ještě před svou změnou pohlaví znám jako Ellen Page, je na Oscara nominovaný herec, jenž zazářil v peckách jako Juno, Americký zločin a Počátek. Má už i určitou zkušenost s komiksovým světem, v hrané sérii X-Menů ztvárnil mutantku Kitty Pryde alias Shadowcat. Za zmínku také stojí komediální snímek jménem Super z roku 2010 od Jamese Gunna, který svým stylem krapet připomíná povedený Kick-Ass od Matthewa Vaughna. 

Už nějakou dobu se proslýchá, že studio Warner Bros. chystá s Millerem ukončit spolupráci až po vydání jeho DCEU sólovky s Flashem, která bude mít premiéru příští léto. Tudíž do té doby patrně přeobsazen nebude. Studio však zatím stále žádné oficiální rozhodnutí nezveřejnilo, ale lze předpokládat, že po všech těch malérech, které Miller během posledních několika měsíců způsobil, se začínají stahovat mračna nejenom nad jeho přítomností v DCEU, ale i nad celou jeho hereckou kariérou.

Oficiální premiéra Flashe je každopádně stanovená na 22. 6. 2023.