Když má člověk dítě, které stále více a více zlobí, jeden z dobrých způsobů, jak ho zase zkrotit, je pohrozit mu něčím „strašlivým“. Sebráním a vyhozením oblíbené hračky, příchodem Polednice, případně zanecháním v nočním lese. Podobná finta však patrně platí i ve světě filmu a dospělých. K něčemu takovému totiž svým způsobem došlo v případě Ezry Millera alias Zhouby Havaje, který v posledních měsících zlobil více než dost, vlastně dokonce natolik, že novinky o něm zde na Nerdfixu dostaly svůj vlastní název. Když ale vyšlo najevo, že Warner Bros. Discovery vážně uvažovalo o zrušení premiéry Flashe, v němž se má herec objevit v hlavní roli, Miller se rázem zklidnil, přistoupil na požadavky studia a nedávno se přes server Variety omluvil za své skopičiny z minulosti.

A nyní se zdá, že celá událost jde do další fáze. The Hollywood Reporter uvádí, že Miller se před několika dny sešel s představiteli společnosti, aby jednali o budoucnosti Flashe.

Herec na schůzku dorazil i se svým agentem Scottem Metzgerem, přičemž následně jednali s producenty Michaelem De Lucou a Pamelou Abdy nejenom o nadcházejícím DCEU filmu, ale také o jeho léčbě, kterou herec musí podstoupit. Miller se údajně na schůzi oficiálně omluvil i celému studiu Warner Bros. Discovery, jmenovitě také oběma zmíněným producentům, kteří na filmového Flashe dohlíželi.

Jak se tedy zdá, snímek je tak v bezpečí a skutečně se ho dočkáme v létě příštího roku. Jelikož film by měl sloužit jako restart pro celé DC univerzum, není moc překvapivé, že studiu poměrně dost záleželo na jeho přežití. I přestože bylo zároveň připravené „odpojit ho od přístrojů“. 

Miller se ale i tak bude muset příští měsíc objevit u soudu za vloupání do cizího domu, kde ukradl několik lahví alkoholu. Oficiální omluva, kterou poskytl skrze Variety, zněla následovně:

,,Nedávno jsem procházel obdobím intenzivní krize, přičemž nyní chápu, že trpím vážnými duševními problémy, začal jsem tak podstupovat léčbu. Chci se omluvit všem, které jsem svým chováním v minulosti vyděsil a naštval. Jsem odhodlán udělat nezbytnou práci, abych se vrátil do zdravé, bezpečné a produktivní fáze svého života.“

Je možné, že problematického potížistu čeká éra určitého vykoupení? To se necháme překvapit, je totiž stále možné, že na něj někdo něco vytáhne ještě z minulosti. Stále je však otázkou, jaká je budoucnost Millerovy spolupráce s Warner Bros. Discovery po uvedení Flashe. To ukáže čas.