V roce 2019 nám režisérské duo Matt Bettinelli-Olpin a Tyler Gillet, které se postaralo i o nejnovější Vřískot, nadělilo zábavnou hororovou komedii Krvavá nevěsta. Ta vyprávěla o mladá ženě jménem Grace, která se právě provdala za šarmantního Alexe. Ten pochází ze starobylého rodu Le Domasů, která veškeré své jmění získala vymýšlením a prodejem různých typů deskových her. Rodina však má jistou tradici. Když mezi sebe přijmou někoho nového, musí onen nováček náhodně určit hru, kterou si se zbytek rodiny následně zahraje. Většinou se jedná o hry nevinné a zábavné, ovšem existuje jistá výjimka. A tou je hra na schovávanou. Pokud si onen nováček vylosuje právě ji, může se rovnou rozloučit se životem, protože zbytek rodiny ho bude mít následně za úkol najít a zlikvidovat. A přesně tuto hru si vylosuje Grace. Nicméně její nová rodina brzy zjistí, že nevěsta se jen tak chytit nenechá. Film zaznamenal slušný komerční úspěch, z rozpočtu 6 milionů dolarů vydělal krásných 57,6 milionů, tudíž se nabízí otázka, zda se někdy dočkáme pokračování. 

Samotné zakončení filmu příliš velký prostor pro další díl nenechává, nicméně producent James Vanderbilt se nechal slyšet, že by rád dál zkoumal univerzum, ve kterém se snímek odehrává. Nesmíme totiž zapomenout, že v Krvavé nevěstě jsou i určité nadpřirozené aspekty, které se týkají pekelné magie. Vanderbilt se také dobře zná s Ryanem Murphym, který film napsal společně s Guyem Busickem. Onen nápad napsat hororovou komedii takového ražení údajně měli už dlouhou dobu, tudíž Vanderbiltovi by se líbilo, kdyby mohli divákům nadělit i druhé kolo. Film se mimo jiné dočkal i velice pochvalných reakcí jak od kritiků, tak i od diváků, přičemž většina z nich chválila výkon hlavní herečky Samary Weaving (neteř Huga Weavinga), která ztvárnila Grace. 

Dočká se tedy Krvavá nevěsta pokračování? Je to rozhodně možné. Vydavatelské studio Fox Searchlight Pictures si dalo hodně záležet na tom, aby byl film co nejlépe propagovaný, což se jim nakonec vyplatilo, však se stačí podívat na onen kritický a komerční úspěch. Pokud by Vanderbilt přiměl původní režiséry a scénáristy k dalšímu kolu, studio by možná nemuselo mít problém dát celému projektu zelenou. Otázka ovšem je, zda se do toho původním tvůrcům bude chtít. Nemluvě také o tom, čeho přesně bychom se ve druhém díle dočkali. Uvítali byste druhý díl Krvavé nevěsty?