V rámci akce Tudum se Netflix pochlubil s pořádnou náloží trailerů na projekty, které pocházejí z Indie. A i přestože se ve většině případů jedná o kratičké upoutávky, některé z nich přislibují poměrně zajímavou a zábavnou podívanou. Na souhrn všech trailerů se tak můžete podívat níže. 

RANA NAIDU

I svět celebrit potřebuje ty správné lidi, kteří by za ně udělali špinavou práci. A přesně o jednom z nich bude pojednávat akční thriller Rana Naidu, který si posvítí na stejnojmenného drsňáka. Přičemž jak je z traileru patrné, nebude se zdráhat ničeho, aby svou práci vykonal na jedničku. 

KHUFIYA

Snímek Khufiya je stále zahalený závojem tajemství. Ale podle traileru nás čeká poklidné drama, které však bude možná přičichávat ke krimi žánru. Hlavní hrdinka se bude muset každopádně vydat na tajemnou cestu, na jejímž konci na ni čeká určité sebepoznání. 

CLASS

Co všechno se odehrává v nóbl chodbách školy v Dillí? Inu, na první pohled je to sen každého mladého člověka. Sex, chlast a nekončící zábava. To vše ale má i svou temnější stránku. Ta zahrnuje vraždy, přestřelky a situace, kdy člověk nemůže věřit absolutně nikomu. 

SCOOP

Novinařina je občas setsakramentsky náročná a často i nevděčná práce. Potvrdit to může i novinářka Jagruti Pathak, jejíž život se obrátí naruby poté, co se proti ní obrátí systém, kterému celá léta sloužila. Má vůbec ještě nějakou šanci, že se vrátí k normálnímu životu? 

KATHAL

Indové nezapomínají ani na svou komediální tvorbu, která bude zároveň také přičichávat k nějaké té akci. Je vůbec možné, aby někdo uspořádal epický policejní hon na ovoce? Inu, zdá se, že ano. Jak se tento bizarní případ vyvine? To se necháme překvapit. 

SOUP

Každá polévka potřebuje ty správné ingredience, aby mohla řádně chutnat. Jaké přísady ale potřebuje polévka v černé komedii Soup? Je to láska? Pomsta? Nechtěná vražda, která bude mít naprosto katastrofální následky? A co když to bude všechno najedou?!

CAT

Co se stane, když vás láska k bratrovi přiměje jít temnou cestou, o které jste si mysleli, že jste ji už dávno opustili? V akčním thrilleru CAT to znamená, že se z vás stane informátor, který každý den riskuje svůj život. Pokud se ale na onu cestu vydáte i podruhé, bude vůbec možné vrátit se zpět? 

QALA

Láska dcery a matky je sice nesmírně posvátná, ale v případě muzikálového dramatu Quala zároveň opravdu velice komplikovaná věc. Jak daleko však zajde dcera, aby našla lásku u své matičky? Cesta to bude se vší pravděpodobností dlouhá a trnitá.

CHOR NIKAL KE BHAGA

Každá „nemožná“ loupež potřebuje perfektní plán. A dvojnásobně to platí pro ty, ke kterým má dojít ve vzduchu. Akční thriller Chor Nikal Ke Bhaga tak láká na zběsilou jízdu v letadle, kde se promyšlená loupež změní v nemilosrdný boj o holý život. 

NAYANTHARA: BEYOND THE FAIRYTALE 

Láska k ní nezná mezí. Projekt Nayanthara si posvítí na stejnojmennou indickou herečku, která má za sebou více než 75 filmů. A přirozeně tak získala status jedné z největších žijících hvězd indické kinematografie. Co všechno ale stálo za jejím úspěchem? 

GUNS & GULAABS

Devadesátky u nás Evropě známe, stejně tak i ty ve Spojených státech. Ale co taková Indie? Krimi thriller Guns & Gulaabs dokáže, že to bylo stejně divoké. Ovšem i nešťastníci, kteří se ocitli ve světě zločinu, si stále zachovávají svou lásku a nevinnost. Kam jejich cesty povedou? 

Hlavní část akce Tudum započne už dnes večer, tudíž počítejte s tím, že Nerdfix vás bude postupně zahlcovat nejrůznějšími články, protože tohle byla jen pouhá rozehřívačka!

Který z výše uvedených trailerů vás nejvíce zaujal?