Krev, maso, nože, vraždy, to je přesně Dexter, po světě velmi oblíbený seriál o masovém vrahovi, který vznikal v letech 2006-2013 pod taktovkou televizní stanice Showtime. Seriál se za celou dobu svého životního cyklu dočkal osmi sérií a celkem 96 epizod. Velkým problémem pro fanoušky však bylo špatné ukončení osmé série, za kterou tvůrci dostali od diváků nepříjemnou zpětnou vazbu. Z tohoto důvodu se Showtime rozhodl natočit novou řadu, která by měla napravit původní zakončení.

Přečtěte si také: Zahrajte si demoverzi Princess Peach: Showtime!

O limitované deváté sérii s názvem Dexter: New Blood, která bude obsahovat deset epizod, víme už nějaký ten pátek. Včerejší virtuální panel na akci Comic-Con@Home 2021 nám však představil to nejdůležitější, téměř dvouminutový sneak peek trailer, který odhaluje nové informace.

Ukázka se zaměřuje na antihrdinu Dextera deset let poté, co se odstěhoval na venkov někam do Oregonu, kde žije poklidný život pod falešným jménem Jim Lindsay. Z Dextera už „není masový vrah“, ale spořádaný člověk, který si vydělává normální prací v místním loveckém obchodě. Z traileru je však zřejmé, že ho noční můry jeho temné minulosti stále pronásledují a s velkou pravděpodobností ho pronásledují i nepřátelé.

Zasazení traileru však nemusí znamenat, že se celá nová série bude odehrávat jen v Oregonu. Podle starších spekulací by se děj deváté série měl odehrávat například i ve státě New York.

Hlavní postavu Dextera samozřejmě opět ztvární americký herec Michael C. Hall. Devátá série taktéž přivedla zpět původního showrunnera Clydea Phillipse, který byl součástí realizačního týmu již od počátků seriálu. Z původní herecké sestavy se fanoušci mohou těšit i na Johna Lithgowa v roli Arthura Mitchella a Jennifer Carpenter, která by si po smrti její postavy měla zahrát nějakou malou roli. S velkou pravděpodobností by se mohlo jednat o malé cameo v podobě nějakého flashbacku do minulosti. Dále se fanoušci mohou těšit například na Clancyho Browna, Johnyho Sequoyaha, Alanoa Millera, Julii Jones, Jamieho Chunga a další herce.

S prvním trailerem tvůrci odhalili i důležitou informaci týkající se data premiéry. Devátá série Dextera s podtitulem New Blood by na televizní stanici Showtime měla odstartovat 7. listopadu/novembra 2021