Už dlouho kolují zvěsti o tom, že ve třetím Deadpoolovi bude mít cameo celá řada známých komiksových postav a i herců, protože snímek zabředne do prozkoumávání paralelních světů. V rámci toho se například delší dobu šušká, že kromě Wolverina (Hugh Jackman) ve filmu uvidíme ještě další X-Meny, jmenovitě třeba Halle Berry jako Storm, Famke Janssen jako Jean Grey, Jamese Mardsena jako Cyclopse a Patricka Stewarta jako Charlese Xaviera.

Podle kanálu The DisInsider se ale nedávno vynořily další drby, podle kterých by si ve snímku měla zahrát i Taylor Swift, populární americká zpěvačka, která má například na kontě dvě nominace na Zlaté glóby v kategoriích za nejlepší píseň. Jistě, mnozí nad tím možná pozvednou obočí, ovšem zároveň je nutné dodat, že zpěvačka se spojuje s postavou, která by se na ni vlastně docela hodila.

Taylor Swift by se měla údajně ve filmu mihnout jako Dazzler, mutantka a členka X-Menů, která dokáže přeměnit zvukové vibrace na světelné a energetické paprsky. I přestože své schopnosti využívá v boji se zločinem, jejím velkým snem je zároveň stát se velkou popovou hvězdou. Poprvé se objevila v komiksu Uncanny X-Men #130 z roku 1980. Následně se o ní mluvilo jako o jedné z nejpozoruhodnějších a nejmocnějších ženských hrdinek Marvelu.

V hrané verzi jsme ji už navíc viděli, ovšem vůbec bychom se vám nedivili, kdybyste na to dočista zapomněli. Dazzler se mihla ve snímku X-Men: Dark Phoenix (2019), kde si ji zahrála Halston Sage. Přesněji šlo o scénu, kde předvádí své světelné schopnosti, během čehož také zpívá.

V minulosti už se navíc šuškalo o tom, že Swift by se mohla v Deadpoolovi 3 objevit, protože jeho teaser se natáčel ve stejné lokalitě, kde probíhala produkce snímku All Too Well: The Short Film, prvního celovečerního filmu, který vznikal pod režisérským dohledem zpěvačky. Šance na to, že se ve snímku nakonec objeví, jsou tudíž vcelku velké. 

Do role titulního antihrdiny se samozřejmě vrátí Ryan Reynolds, stejně tak můžeme počítat s návratem jeho kolegů z předešlých dílů. Vrátí se Morena Baccarin jako Deadpoolova láska Vanessa, Karan Soni jako taxikář Dopinder, Stefan Kapičić jako mutant Colossus, Leslie Uggams jako Slepá Al, Rob Delaney jako Peter, Brianna Hildebrand jako Negasonic Teenage Warhead a Shioli Kutsuna jako Yukio. Dále by se měli ve třetím díle mihnout i Ben Affleck jakožto Daredevil a Jennifer Garner jakožto Elektra.

Režii třetího dílu si vzal na starost Shawn Levy, který s Reynoldsem natočil snímky Free Guy (2021) a Projekt Adam z minulého roku.

Scénář k Deadpoolovi 3 zpracovali Rhett Reese, Paul Wernick, Wendy Molyneux a Lizzie Molyneux-Logelin.

Kvůli stávce herců a scenáristů byla premiéra odložena na neurčito, původně jsme se filmu měli dočkat 2. 5.2023.