Film Batman se vrací z roku 1992 patří mezi nejunikátnější snímky o netopýřím hrdinovi. I přestože má film podobnou atmosféru, kterou oplýval i jeho předchůdce, zároveň obsahuje mnohem dospělejší a komplexnější dějovou linii. Batman v něm navíc krapet ustupuje do pozadí, místo něho totiž film především vyzdvihuje své dva hlavní „padouchy“: Catwoman a Tučňáka. A právě Tučňák se stal jednou z nejvíce ikonických rolí Dannyho DeVita, který v nedávném rozhovoru pro Forbes prohlásil, že by si rád Tučňákovo sako oblékl v budoucnu znovu. Ideálně opět pod dohledem Tima Burtona. 

DeVito je velkým milovníkem DC komiksů už od nepaměti, tudíž když mu byla role Tučňáka nabídnuta, ani na chvilku nezaváhal. A i přestože už se do své ikonické role v dalších filmech nevrátil, tak eventuálně světu představil svůj vlastní komiks, který nesl název Bird Cat Love. Ten vyprávěl o romantickém vztahu mezi Tučňákem a Catwoman, přičemž ilustrace pro něho vytvořil Dan Mora. Když ale během rozhovoru dostal otázku, zda by si chtěl roli známého padoucha zopakovat, herec odpověděl následovně:

 ,,Celé to je na Timovi, zda se do toho bude chtít pustit. Já bych řekl, že by to bylo možné, protože oba ještě nejsme mrtví. Mohli bychom udělat pokračování toho, co jsme měli v minulosti, protože to byl opravdu senzační film. A zda bych chtěl tu roli znovu ztvárnit? Proč ne!“

Je už potvrzené, že Michael Keaton, který Batmana ztvárňoval v Burtonových verzích, se do role netopýřího hrdiny vrátí v připravovaném filmu o Flashovi, tudíž návrat dalších starých známých postav by nemusel být vyloučený. Nové hrané verze Tučňáka se však dočkáme v připravovaném novém snímku The Batman, kde se role známého padoucha tentokrát ujme Colin Farrell. Na jeho obsazení každopádně zareagoval i sám DeVito: ,,Colina Farrella zbožňuju. Je to můj oblíbený herec. Nemůžu se dočkat!“

Problém s Tučňákovým návratem v podání DeVita by tkvěl akorát v tom, že jeho verze na konci filmu Batman se vrací zemřela. Ale na druhou stranu… je to přeci jenom superhrdinský komiksový svět. A tam je téměř všechno možné.