Fanoušci oblíbeného seriálu Stranger Things z dílny Netflixu netrpělivě vyhlížejí čtvrtou sezónu, jejíž produkce se od samotného počátku potýká s pandemií COVID-19. Přestože se jedná o nelehký boj, zvlášť v případě tak velkého projektu, není pochyb, že se na jeho pokračování usilovně pracuje. To ostatně dokazují nové snímky z natáčení, které se nedávno objevily na vlnách Twitteru.

Uniklé fotografie naznačují, že čtvrtá řada Stranger Things bude řešit dlouhodobý problém s temnotou, a to již tradičně na pozadí americké nostalgie 80. let protkaných érou arkádových her. Do centra pozornosti se nyní dostává přívěsový park, který na sobě nese známky zlověstné druhé dimenze alias „Upside down.“ Podle dostupných informací se filmová lokace nachází v Georgii.

Přečtěte si také: Natáčení čtvrté řady Stranger Things se opět dalo do pohybu

Ačkoliv byla produkce na nějakou dobu zastavena kvůli pandemii, situace nebyla alespoň v řadách tvůrců tak černá. Scénáristé totiž ve skutečnosti získali čas na dopsání všech mezer v příběhu, který má být údajně daleko děsivější než jeho předchozí části. Universum fiktivního městečka Hawkins, jež se globálnímu publiku představilo v roce 2016, se jednoho dne zase o něco rozroste a pravděpodobně udeří na své fanoušky v dosud nevídané síle.

Kdy se tak stane, prozatím ale zůstává ve hvězdách. Nezbývá než doufat, že co nevidět spatří světlo světa další záblesky očekávané čtvrté sezóny, a to jak skrze nové snímky, tak třeba oficiální trailer. V tom se objeví známé tváře, jimiž jsou David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin nebo Noah Schnapp.