Po nakladatelství CREW se ze „zimního spánku“ pomalu probouzí i velmi oblíbené komiksové vydavatelství Comics Centrum. Během tohoto týdne zveřejňoval šéfredaktor Comics Centra Václav Dort na jejich facebookovém profilu stránky z připravovaných komiksů na leden. Navíc v komentářích prozradil něco málo k edičnímu plánu.

Přečtěte si také: Komiksové Pohádky Oscara Wildea ještě před Vánoci

Prvním známým komiksem pro leden bude pokračování série Život a smrt barbara Conana. Druhý a třetí komiks byl odhalen pomocí kvízu ve formě ukázky jedné či dvou stránek. Již teď můžeme prozradit, že oba spadají do Hellboy univerza. Jedná se o další pokračování komiksů Ú.P.V.O. a Humr Johnson. 

Co se týče edičního plánu, na něj si ještě chvíli počkáme. Václav Dort prozradil, že na něm již pracují. Finální verze by měla vyjít koncem ledna/januára v klasické listovací podobě, kde naleznete vždy obálku, něco málo o komiksu, ukázku jedné strany a měsíc vydání. Určitě očekáváme, že dva komiksy z letošního výběru budou zahalené, protože se bude jednat o překvapení, které vydavatel odhaluje těsně před vydáním.

My se určitě na ediční plán moc těšíme a jsme opravdu zvědaví, co si pro nás Comics Centrum připravilo pro letošní rok. Až se dozvíme bližší informace, určitě vás o nich budeme co nejrychleji informovat ve formě samostatného článku.