Netflix brzy uvede další hranou adaptaci známé mangy. Ovšem tentokrát vznikla pod dohledem japonské produkce. Těšit se tak můžeme na snímek City Hunter, jenž bude vycházet ze stejnojmenné manga série z roku 1985, které vdechl život Tsukasa Hojo. Streamovací služba se už pochlubila i oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Ryo Saeba (Ryohei Suzuki), nenapravitelný sukničkář, soukromý vyšetřovatel a likvidátor problémů se skvělou muškou, který přebývá v tokijské čtvrti Shinjuku. Po obdržení tajuplné zprávy zahájí Ryo a jeho parťák Hideyuki Makimura (Masanobu Andô) vyšetřování, během kterého je Hideyuki zabit. Ryo tak bude muset spojit síly s Kaori (Misato Morita), sestrou svého parťáka, která chce smrt svého bratra vyšetřit.

Snímek již zhlédl sám Tsukasa Hojo, kterému se podle všeho velice líbil. Na světě už samozřejmě máme i adaptaci v podobě anime seriálu z roku 1987, který vyprodukoval čtyři sezóny. Za zmínku ještě stojí filmová verze Městský lovec (1993) od Jima Wonga, v němž si hlavní roli zahrál Jackie Chan. 

O režii se postaral Yûichi Satô, který má za sebou například thriller Purei (2005) a romantické drama We Love (2018). Scénář zpracoval Tatsuro Mishima (Zom100: Co chceš stihnout, než tě sejme zombie).

Dále se ve snímku objeví herci jako Fumino Kimura, Asuka Hanamura, Isao Hashizume, Tetta Sugimoto, Ayame Misaki, Takaya Sakoda, Moemi Katayama a Yasushi Ami.

Na Netflixu od 25. 4. 2024.