Slavný švédský herec Bill Skarsgård se nám letos představí jako nová verze Vrány, nejdříve ho ale uvidíme v chystané akční jízdě jménem Boy Kills World, která vyjde už příští měsíc. Oficiální trailer už na světě máme, nyní se studio Lionsgate pochlubilo s várkou nových plakátů, které nám představí některé z hlavních postav. Prohlédnout si je můžete níže.

Snímek, který trochu připomíná nějakou akční komedii od Davida Leitche, se zaměří na hluchoněmého „Chlapce“ (Skarsgård), jehož rodinu povraždila Hilda Van Der Koy (Famke Janssen), pomatená hlava zkorumpované postapokalyptické dynastie. Vnitřní hlas (H. Jon Benjamin) z jeho oblíbené videohry ho následně přiměje prchnout do džungle, kde ho začne krutě trénovat tajemný šaman (Yayan Ruhian). Brzy je tak připraven rozpoutat krvavá jatka. A jeho cíl je jasný. Vidět vražedkyni jeho matky a sestry umírat v bolestech. 

O režii se postaral Moritz Mohr, pro něhož bude film celovečerním debutem. Scénář si vzali na starost Arend Remmers (Továrna na sny) a Tyler Burton Smith (Dětská hra).

Dále hrají Jessica Rothe, Michelle Dockery, Sharlto Copley, Brett Gelman, Cameron Crovetti, Andrew Koji, Isaiah Mustafa, Nicholas Crovetti a Frances Sholto-Douglas.

V našich kinech se snímek objeví 25. 4. 2024.