Zkuste si představit, že se skamarádíte s někým, kdo vám poví o tajemných dveřích v lesích, které vedou do dimenzí plné monster. Přesně tohle totiž bude námětem nového mysteriózního seriálu The Girl in the Woods, který uvede studio Peacock. A nyní máme konečně možnost podívat se na první trailer. Nutno dodat, že seriál vychází ze dvou krátkých filmů od Crypt TV (The Door in the Woods a The Girl in the Woods). V těch se tajemné dveře v lesích vyskytují také, ale místo démonických hord z nich vyleze stvůra, která si říká The Brute. Filmy se tak točí kolem jeho neúmyslného vypuštění, zajetí a pokusů o jeho zabití. 

Příběh nám představí mladou Carrie (Stefanie Scott), která pochází ze zvláštní komunity, jež chrání místní obyvatelstvo před hrozivými stvůrami, co vycházejí z podivných dveří hluboko v lese. Carrie se dá dohromady s Nolanem (Misha Osherovich) a Tashou (Sofia Bryant), díky čemuž utvoří hrdinské trio, které se krvežíznivým potvorám postaví. Jelikož máme od seriálu čekat notou dávku teen dramatu, které bude smíchané s pořádnou hororovou akcí, je tak častokrát přirovnáván k "Buffy, přemožitelce upírů", což je seriál, jenž stavěl na podobných základech. 

První čtyři epizody zrežíruje Krysten Ritter, která bude také ve funkci výkonné producentky seriálu. Zbytek epizod si zas vezme na starost Jacob Chase, který se před nedávnem pochlubil hororovým snímkem Come Play. Kromě výše zmíněných jmen ještě ve filmu uvidíme herce jako Will Yun Lee, Kylie Liya Page, Reed Diamond a Leonard Roberts. Všech osmi epizod se dočkáme již 21. 10. 2021.