Klasický francouzský příběh o zloději gentlemanovi a mistru převleků v moderním pojetí se dočká pokračování. Netflix zveřejnil oficiální teaser druhé řady mysteriózního krimi seriálu Arsène Lupin, kde se začátkem roku v hlavní roli ocitl Omar Sy. Jste připraveni na jeho nové dobrodružství plné nečekaných zvratů?

První série za sebou zanechala spoustu otazníků. Assane (Sy) se rozhodl ukrást prvotřídní diamantový náhrdelník bez zbytečných stop, a to nejen aby vyrovnal účty za tragickou křivdu z minulosti, ale také splatil své závazky vůči místnímu podsvětí. Jak už to ale bývá ve světě zločinu, ne vždy jde vše podle plánu. Po nečekaném zvratu se mu sice podařilo loupež úspěšně dokončit, ale netrvalo dlouho, kdy detektiv Guédira (Soufiane Guerrab) zjistil, kdo má skutečně na svědomí uplynulé události v Louvru.

Přečtěte si také: Sériový vrah Charles Sobhraj předvede své chladnokrevné řemeslo v temné minisérii Had

„Chceš svého syna? Přijď si pro něj.“ Tak zní výzva pro rafinovaného lupiče, který je nucen přerušit svůj plán útěku a vrátit se zpět do Paříže, aby zachránil svou pokrevní linii. Tu nyní ohrožují původní majitelé náhrdelníku, kteří pochopitelně nemají rádi, když je někdo připravuje o jejich bohatství a pýchu. Netuší ale, že Assane přichází vyzbrojen neprůstřelnou strategií a odhodláním udělat cokoliv proto, aby získal svého syna zpět, aniž by přistoupil na pravidla svých nepřátel.

Jak to má v plánu provést? To už teaser neprozrazuje. Místo toho přibližuje, kdy se pětidílná druhá řada seriálu Arsène Lupin dočká divácké pozornosti. Na kartě Netflixu by měla přistát někdy v průběhu léta 2021. Do té doby nezbývá než doufat, že dramatické balancování mezi kriminálním nádechem a mystikou bude i nadále sklízet stejný úspěch jako tomu bylo doposud.