Starý dobrý Arnold Schwarzenegger sice patřil mezi herce, kteří se účinkování v seriálovém světě spíše vyhýbali, ale zdá se, že časy se mění. Ještě letos se nám totiž představí v nadcházející sérii od Netflixu, která ponese název FUBAR. Venku už je také krátký trailer, na který se můžete podívat výše. A samozřejmě, že tam je hláška, jež odkazuje na Terminátora, protože to by to zkrátka nebyl projekt s Arnoldem!

Upoutávka nám toho o hlavním ději sice moc neřekne, ale už od roku 2021 tak nějak víme, na co se můžeme přibližně těšit. Schwarzenegger by zde měl ztvárnit agenta CIA jménem Luke Brunner, který pravdu o své agentské činnosti drží v tajnosti před svou dceru (Monica Barbaro). Ke svému velkému překvapení ale jednoho dne zjistí, že jeho dcera pro CIA v tajnosti pracuje také. Oba dva tak následně zjišťují, že jejich vztah byl v podstatě jednou velkou lží. Aby ale mohli společně čelit nového velkému nebezpeční, budou nejdříve muset jeden druhého skutečně poznat. 

Dočkat bychom se tak měli akční podívané, ve které nebude chybět také nějaký ten humor a napětí. Schwarzenegger už v minulosti působil v seriálech jako Příběhy ze záhrobí (1989), Dva a půl chlapa (2003) a Malá ďáblice (2022), ale ve všech případech to byla pouze záležitost jedné jediné epizody. Série FUBAR, která se bude skládat z osmi hodinových dílů, tak bude zcela jednoznačně jeho největším seriálovým projektem.

Bývalý republikánský guvernér Kalifornie navíc v minulosti prohlásil, že fanoušci se ho neustále ptají na to, kdy konečně udělá podobnou akční komedii, kterou byl jeho slavný snímek Pravdivé lži (1994). Podle něj by něčím takovým měl být právě nadcházející seriál, který by nás měl všechny zvednou ze židlí. V následujících týdnech bychom se snad mohli také dočkat nějakého pořádného plnohodnotného traileru, který nám o ději poodhalí více informací. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Nick Santora, který také stál za vznikem známých seriálů jako Lovci lebek (2011), Most Dangerous Game (2020) a především Reacher (2022).

K režii se upsal seriálový veterán Phil Abraham, který například točil epizody pro legendární série jako Rodina Sopránů (1999), Breaking Bad (2008), The Walking Dead (2010) a Orange Is the New Black (2013).

Dále by se vedle Schwarzeneggera měli objevit herci jako Adam Pally, Fabiana Udenio, Fortune Feimster, Jay Baruchel, Scott Thompson, Gabriel Luna a Travis Van Winkle.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 25. 5. 2023.