Hlavním obdobím pro DCU, které pro nás chystají James Gunn a Peter Safran, bude rok 2025, kdy vyjde hraný Superman, nicméně jedné kapitoly z tohoto nového univerza se dočkáme už letos. Za několik měsíců totiž na službě Max vyjde animovaný seriál Creature Commandos, který si posvítí na partičku antihrdinů, jež v mnohém připomíná Sebevražedný oddíl. A nyní konečně víme, kdy přesně seriálový titul na zmíněnou streamovací službu dorazí.

První epizoda Creature Commandos bude premiérovat 5. 12. 2024, další díly budou vždy vycházet po týdnu. Sedmidílná podívaná by tak měla doběhnout 16. 1. 2025. Bude se de facto jednat o vůbec první vydaný titul z DCU, které nám hrdiny a padouchy z DC představí v novém kabátku. James Gunn také připustil, že pokud seriál zaznamená úspěch, jednoho dne bychom se mohli dočkat i hrané verze. 

Příběh se tak zaměří na tým uvězněných monster, které budou naverbovány pro mise, jež jsou pro lidi příliš nebezpečné. Když všechno ostatní selže, jsou vaší poslední a nejhorší možností.

Tato podivná partička se bude skládat ze členů jako Rick Flag senior (Frank Grillo), Nina Mazursky (Zoë Chao), Doktor Phosphorus (Alan Tudyk), Eric Frankenstein (David Harbour), Frakensteinova nevěsta (Indira Varma), Princezna Ilana Rostovic (Maria Bakalova) a G.I. Robot s Weaselem (Sean Gunn).

Zároveň se můžeme těšit na návrat postav jako Amanda Waller (Viola Davis) a John Economos (Steve Agee).

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal sám James Gunn. Původní dobrodružství Creature Commandos, které je zasazené v období druhé světové války, bylo poprvé představeno v komiksu Weird War Tales #93 z roku 1980. Za jejich vznikem stojí J. M. DeMatteis a Pat Broderick.